Μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας σε όλες τις γυναίκες που υποφέρουν από ενδομητρίωση στέλνει η Endo Team Cyprus, συμμετέχοντας στον Virtual ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, που πραγματοποιείται από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου.

Στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης Endomarch Cyprus 2020, γυναίκες, άντρες και παιδιά «τρέχουν» virtually ο καθένας ξεχωριστά… αλλά με ένα κοινό σκοπό! Τη διαφώτιση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης, της πάθησης που ταλαιπωρεί χιλιάδες γυναίκες παγκοσμίως.

Τη συμβολική διαδρομή θα διανύσει και ο Δρ Ανδρέας Σταυρούλης Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, ο οποίος έχει ορισθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό ως Πρόεδρος της Εκστρατείας Endomarch Cyprus 2020.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Κύπρος, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στην Παγκόσμια Κίνηση Ευαισθητοποίησης για την Ενδομητρίωση Worldwide Endomarch, και ενώνει τη φωνή της με άλλες 65 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, με στόχο την ενημέρωση για την αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης, καθώς και την ενθάρρυνση των γυναικών να μιλήσουν ανοικτά για την πάθηση αυτή και να απαιτήσουν σωστή και ενδεδειγμένη θεραπεία.

Ανάμεσα στις δράσεις που αναλαμβάνει η Κύπρος, συμπεριλαμβάνεται και η Online Campaign μέσω των Social Media, Facebook και Instagram, όπου αναρτώνται πληροφορίες για την ενδομητρίωση.

Facebook: Endomarch Cyprus | Instagram: endomarch_cyprus

Την διοργάνωση και προβολή της Εκστρατείας έχει αναλάβει η Avaton Communications.

Χορηγοί του EndoMarch Cyprus 2020: American Medical Center, Endometriosis and Fertility Center Cyprus, Delorbis, Κέντρο Γονιμότητας ΑΚΕΣΩ, PharmaBelle, Uni-Pharma S.A Pharmaceutical Laboratories, InterMed Pharmaceutical Laboratories, LouanFarm Trading Ltd, C.B.B. Lifeline Biotech Ltd, Path Lab Theocharides, Eldo Pharmaceutical Ltd, Health Aid.

Υποστηρικτές: Potamitis Medicare, Andreas Constantinides Pharmaceuticals Ltd, M.S. Jacovides, Pregnacare, Vitabiotics, Biomedical Laboratories LAOS, KyproPharm Ltd, Dr Pavlos Constantinou Histopathology and Cytology Laboratory Services, Dr Doros Lyssiotis Histopathology And Cytology Medical Center, Costas Papaellinas Organization – Cyprus Pharmaceutical Organization Ltd, NUK, Mustela, NIPD Genetics, SiderAl Folico, Attikouris Medical, Anso Medical Supplies Ltd, MundiPharma, Renaissance Cryo Preservation & Health Care Ltd, T.C. Christophorou Ltd, PharmaScope Ltd, Pharmavet.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ