Ανησυχία προκαλεί η κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς για ακόμη μια φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα, αναγκάζεται να ακυρώσει μια δημόσια εμφάνισή της.

Η 95χρονη μονάρχης, η οποία έχει υποχρεωθεί τον τελευταίο καιρό να περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις της έπειτα από σύσταση των γιατρών, είχε ανακοινώσει πως θα συμμετάσχει σήμερα στην τελετή της Ημέρας Μνήμης, στο Λονδίνο.

Ωστόσο ακυρώθηκε και η σημερινή εμβάνισή της καθώς σύμφωνα με βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, ταλαιπωρείται από πόνους στη μέση.

Το Παλάτι του Μπάκινγχαμ ανακοίνωσε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι «απογοητευμένη» που δεν θα παραστεί στην εκδήλωση. Σύμφωνα με την Daily Mail, θα ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση από τότε που της συνέστησαν οι γιατροί να ξεκουραστεί μετά από μια νύχτα που πέρασε στο νοσοκομείο τον περασμένο μήνα.

Από τότε, ακύρωσε δύο ταξίδια, ένα στη Βόρεια Ιρλανδία και ένα στην COP26, τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα στη Γλασκόβη, κατόπιν εντολής των γιατρών της.

Στην συνέχεια, οι γιατροί σύστησαν να ξεκουραστεί για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα στα τέλη του προηγούμενου μήνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ