Η Βασίλισσα Ελισάβετ μίλησε για την εμπειρία της με τον covid-19 αποκαλύπτοντας ότι την άφησε «πολύ κουρασμένη και εξαντλημένη». Η ίδια παρευρέθηκε μέσω σύνδεσης στα επίσημα εγκαίνια μιας νέας νοσοκομειακής μονάδας, που πήρε το όνομά της προς τιμήν της, και χαμογελούσε πολύ!

Η Αυτού Μεγαλειότητα μίλησε με εργαζόμενους και ασθενείς στη Μονάδα Queen Elizabeth του Royal London Hospital, η οποία χτίστηκε σε μόλις πέντε εβδομάδες ως απάντηση στην επιδημία Covid-19.

Η μονάρχης άκουσε από τον Asef Hussain και τη σύζυγό του Shamina για το πώς συνεχίζει να αναρρώνει από τον ιό που δυστυχώς σκότωσε και τον πατέρα και τον αδελφό του και μέχρι πρόσφατα τον άφησε σε αναπηρικό καροτσάκι.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Η Βασίλισσα τον ρώτησε: «Είσαι καλύτερα τώρα; Χαίρομαι που γίνεσαι καλύτερος. Αυτό σε αφήνει πολύ κουρασμένο και εξουθενωμένο, έτσι δεν είναι; Αυτή η απαίσια πανδημία». Και πρόσθεσε: «Στην περίοδό σου ήταν η κακή εκδοχή, έτσι δεν είναι;». Απευθυνόμενη στη Shamina, η Βασίλισσα Ελισάβετ τη ρώτησε: «Και λοιπόν δεν σου επέτρεψαν να τον δεις, αλλά μπορούσες να του μιλήσεις;». Της είπαν ότι ο Asef μπόρεσε να μιλήσει στα αγαπημένα του πρόσωπα μέσω βιντεοκλήσης και ότι σε μια περίπτωση, η οικογένειά του κανόνισε μια εικονική συνεδρία προσευχής, στην οποία συμμετείχαν περίπου 500 άτομα σε όλο τον κόσμο.

Στην αρχή της κλήσης, η Βασίλισσα, η οποία είναι προστάτης του Βασιλικού Νοσοκομείου του Λονδίνου, γέλασε καθώς ο Sir Kenneth Olisa, Λόρδος Υπολοχαγός του Μεγάλου Λονδίνου, της είπε: «Καλώς ήρθατε, ή θα έπρεπε να πω e-καλωσορίσατε στην Κριτική Φροντίδα Queen Elizabeth Μονάδα». «Ήταν πολύ ωραίο που μπόρεσα να βρεθώ μαζί σας και επίσης να ακούσω τι συνέβη και πόσο καλά επιτεύχθηκε. Σας ευχαριστώ πολύ όλους», ανέφερε η Βασίλισσα Ελσάβετ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ