Βασίλισσα Ελισάβετ: Σπάνια πορτρέτα από το φωτογραφικό αρχείο του Buckingham ήρθαν στην δημοσιότητα!

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η πριγκίπισσα Κέιτ, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα και ο βασιλιάς Γεώργιος είναι ανάμεσα στα πορτρέτα που εκθέτει το Παλάτι του Μπάκιγχαμ σε μια συναρπαστική διαδρομή μέσα στο χρόνο, με μια μοναδική έκθεση με τίτλο «Βασιλικά Πορτρέτα: Ένας Αιώνας Φωτογραφίας».

Στο προσκήνιο μιας ασπρόμαυρης φωτογραφίας, ο Βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ΄ στέκεται αγέρωχος πλάι στην κομψή σύζυγό του, Βασίλισσα Ελισάβετ (Queen Mother). Το ζευγάρι πλαισιώνουν οι δυο κόρες τους, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ και η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, σε μια εικόνα γεμάτη τρυφερότητα και βασιλική μεγαλοπρέπεια.
Στο προσκήνιο μιας ασπρόμαυρης φωτογραφίας, ο Βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ΄ στέκεται αγέρωχος πλάι στην κομψή σύζυγό του, Βασίλισσα Ελισάβετ (Queen Mother). Το ζευγάρι πλαισιώνουν οι δυο κόρες τους, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ και η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, σε μια εικόνα γεμάτη τρυφερότητα και βασιλική μεγαλοπρέπεια.

Η έκθεση, που φιλοξενείται στην αίθουσα The King’s Gallery, ξετυλίγει το νήμα της ιστορίας της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μέσα από 150 και πλέον φωτογραφίες, τεκμήρια και έγγραφα ανεκτίμητης αξίας.

Πολλά από τα εκθέματα, προερχόμενα από τη Βασιλική Συλλογή και τα Βασιλικά Αρχεία, έρχονται για πρώτη φορά στο φως, προσφέροντας μια ματιά άγνωστες πτυχές της βασιλικής οικογένειας.

Η έκθεση «Βασιλικά Πορτρέτα: Ένας Αιώνας Φωτογραφίας» αποτελεί μια συναρπαστική ξενάγηση στους κόσμους της βρετανικής μοναρχίας, αγγίζοντας με ευαισθησία και σεβασμό την προσωπική ιστορία των βασιλέων και των μελών της οικογένειας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ