Η Βασίλισσα Ελισάβετ καλωσόρισε στο κάστρο του Windsor, την Margaret Beazley, κυβερνήτη της Νέας Νότιας Ουαλίας, με μία πολύ καλοκαιρινή εμφάνιση.

Η 96χρονη μονάρχης επέλεξε ένα midi, κίτρινο φόρεμα με φλοράλ prints, το οποίο συνδύασε με τα χαρακτηριστικά μαργαριταρένια κοσμήματά της και ένα ζευγάρι flats.

Η Βασίλισσα ήταν αρκετά ευδιάθετη και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτησε χωρίς το βοηθητικό μπαστούνι της. Μαζί με την Beazley, απόλαυσαν το τσάι τους στο Oak Room του Windsor.

Getty Images/Ideal Image
Getty Images/Ideal Image

Πρίν μερικές μέρες, η Βασίλισσα Ελισάβετ άλλαξε το κούρεμά της με τους θαυμαστές της να ενθουσιάζονται με την ανανέωση αυτή. Πίσω από τις στυλιστικές της επιλογές βρίσκεται η Angela Kelly, προσωπική σύμβουλος της Βασίλισσας.

Η ίδια ανέλαβε καθήκοντα κατά τη διάρκεια του lockdown καθώς προσφέρθηκε εθελοντικά να γίνει μέρος του HMS Bubble, της ομάδας του προσωπικού που απομονώθηκε μαζί με τη Βασίλισσα και το Δούκα του Εδιμβούργου στο κάστρο του Windsor.

Στο βιβλίο της, η Kelly αποκάλυψε: “Από τον Μάρτιο του 2020 και μετά έλουζα τα μαλλιά της Βασίλισσας κάθε εβδομάδα, τα χτένιζα και τα κούρευα όταν χρειζόταν. Η Βασίλισσα ήξερε ότι είχα άγχος τις δύο πρώτες εβδομάδες και ότι έτρεμα. Στο παρελθόν είχα επιμεληθεί τα μαλλιά της μόνο μία ή δυο φορές. Ήταν τόσο ευγενική μαζί μου και με συμβούλεψε σχετικά με τον τρόπο που προτιμά να τοποθετώ τα rollers στα μαλλιά της”.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ