Έντεκα ημέρες μετά το θάνατο της μακροβιότερης μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί γύρω από το Αββαείο του Westminster για να πει το τελευταίο αντίο στη βασίλισσα Ελισάβετ, ανάμεσά τους πολλές γαλαζοαίματες, οι οποίες είχαν κάτι κοινό. Όλες φορούσαν γάντια.

Η πριγκίπισσα Kate, η πριγκίπισσα Ευγενία, η βασίλισσα Letizia και η Meghan Markle φορούσαν μαύρα γάντια και ενώ το συγκεκριμένο αξεσουάρ δεν είναι υποχρεωτικό σε μία τέτοια εκδήλωση, πρόκειται για έναν φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία εμφανιζόταν πάντα με τα επώνυμα λευκά γάντια της. Άλλος ένας λόγος που επέλεξαν γάντια θα μπορούσε να είναι η αλλαγή της εποχής, καθώς πλησιάζει το φθινόπωρο.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορία πίσω από το αγαπημένο luxury bag-brand της βασίλισσας Ελισάβετ

Getty Images/Ideal Image
βασίλισσα letizia
Getty Images/Ideal Image
Getty Images/Ideal Image

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν φόρεσε τα γάντια της αλλά τα κράτησε δίπλα στην τσάντα της, ενώ τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο Alexander McQueen coat dress της. Η Kate, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα καπέλο με φαρδύ γείσο και ένα διακριτικό βέλο.

Getty Images/Ideal Image

Η βασιλική σύζυγος, Camilla, επίσης κρατούσε ένα ζευγάρι γάντια τη στιγμή που έφτασε στο Αββαείο του Westminster, ενώ το παράδειγμά της ακολούθησαν και οι πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη όπου επέλεξαν μαύρα γάντια για να συνοδεύσουν την εμφάνισή τους.

Η Meghan Markle δημιούργησε ένα statement look, επιλέγοντας ένα ζευγάρι μακριά μαύρα γάντια, τα οποία συνδύασε με το φόρεμα-κάπα της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ