Ένας δεσμός αγάπης ένωνε την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ με τον εγγονό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ένα ιδιόχειρο γράμμα της βασίλισσας που είχε αποδέκτη τον εγγονό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ επανήλθε στη δημοσιότητα, όταν αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Royal Household στο Twitter.

Στη χειρόγραφη επιστολή που γράφτηκε πριν από 25 χρόνια η βασίλισσα Ελισάβετ γράφει μεταξύ άλλων: «Γουίλιαμ εύχομαι να απολαμβάνεις το ξεκίνημα της κάθε ημέρας σου. Η γιαγιάκα σου».

Πρίγκιπας Τζορτζ, πρίγκιπας Γουίλιαμ, βασίλισσα Ελισάβετ, πριγκίπισσα Κέιτ και πρίγκιπας Χάρι, Getty Images

Oι θαυμαστές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ενθουσιάστηκαν από το γράμμα της αείμνηστης μονάρχη. «Δεν το έχω δει ξανά αυτό! Είχαν τόσο υπέροχη σχέση!», «Αφήνω γράμματα στις εγγονές μου και το ίδιο έκανα και στα παιδιά μου», έγραφαν κάποια από αυτά.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το σημείωμα βγήκε σε δημοπρασία στη Βοστώνη το 2016 αφού το πούλησε ένας πρώην υπάλληλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Εικάζεται ότι πουλήθηκε για 1.500 λίρες και εκπρόσωπος του οίκου δημοπρασιών το είχε χαρακτηρίσει ως ένα σπάνιο δείγμα της αλληλογραφίας της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

‘Οταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχασε τη γιαγιά του, ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Την Πέμπτη ο κόσμος έχασε έναν καταπληκτικό ηγέτη, του οποίου η αφοσίωση στη χώρα, στο βασίλειο και στην Κοινοπολιτεία ήταν απόλυτη. Τόσα πολλά θα ειπωθούν για τη σημασία της ιστορικής βασιλείας της. Εγώ ωστόσο, έχασα τη γιαγιά μου. Και όσο θα θρηνώ τη απώλειά της, θα νιώθω απίστευτα ευγνώμων. Έχω το προνόμιο να έχω γνώση της σοφίας της βασίλισσας στην πέμπτη δεκαετία της ζωής μου»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ