Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή στις 16 Ιανουαρίου, από πολυοργανική ανεπάρκεια, και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον χαμό του.

Το μνημόσυνο θα τελεστεί στη Μητρόπολη Αθηνών, εκεί όπου τελέστηκε και η εξόδιος ακολουθία, ενώ η ώρα ενδέχεται να είναι στις 11.00 ή 12.00. Στην εκπομπή Super Κατερίνα αναφέρθηκε ότι θα παρευρεθούν περίπου 200 άτομα και θα παραστούν πρόσωπα που δεν παρευρέθηκαν στην κηδεία του.

Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος θα τιμηθεί από άτομα που δεν έδωσαν το «παρών» λόγω υποχρεώσεων και δυσκολιών. Ακόμα, η αστυνομία και το υπουργείο Εξωτερικών θα λάβουν τη λίστα των καλεσμένων προκειμένου να ληφθούν μέτρα, ενώ όπως ανέφερε η εκπομπή 300-350 αστυνόμοι θα είναι σε εγρήγορση.

Στο μνημόσυνο το «παρών» θα δώσει η βασίλισσα Σοφία, αδερφή του Κωνσταντίνου, ενώ μετά την τελετή θα ακολουθήσει τρισάγιο στο Τατόι, όπου κείτεται ο βασιλιάς Κωνσταντίνος. Ακόμα, θα ακολουθήσει ευχαριστήριος καφές ενώ ενδέχεται να καταλήξουν στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Την πλήρη επιμέλεια για το 40ημερο μνημόσυνο έχει η βασίλισσα Άννα Μαρία, όπως και ο πρίγκιπας Παύλος ο οποίος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ