Ο βασιλιάς Κάρολος περιμένει ένα «προκλητικό» 2023 με «πολλές αλλαγές», σύμφωνα με τη βασιλική αστρολόγο Ντέμπι Φρανκ, η οποία ήταν έμπιστη της πριγκίπισσας Νταϊάνα πριν από το θάνατό της. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2022 ήταν μία χρονιά δυσκολιών, που άλλαξαν τη ζωή για τη βασιλική οικογένεια.

Μετά από μία σειρά εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας το καλοκαίρι, ο Σεπτέμβριος έφερε θλίψη όταν η Ελισάβετ πέθανε σε ηλικία 96 ετών. Ο βασιλιάς Κάρολος όχι μόνο έχασε την αγαπημένη του μητέρα, αλλά ανέβηκε στο θρόνο.

Σύμφωνα με τα άστρα, φαίνεται ότι το 2023 δεν θα είναι λιγότερο προκλητικό για τον νέο μονάρχη. Θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις αποκαλύψεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας μέσα από το βιβλίο των απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Χάρι, Spare, αλλά και να στεφθεί επίσημα βασιλιάς.

Βασιλιάς Κάρολος – Καμίλα
Η αστρολόγος προβλέπει, λοιπόν, μία χρονιά που απέχει πολύ από το να είναι «ήρεμη και ειρηνική». «Ο Βασιλιάς Κάρολος, ως Σκορπιός, είναι στα χέρια του σκληρού Κρόνου. Αυτό δίνει τον τόνο για ένα δύσκολο έτος μπροστά του, καθώς ο έντονος πλανήτης Πλούτωνας δείχνει προσωπικές ανατροπές και βαθιά συναισθήματα να αναδύονται στην επιφάνεια. Το κύμα αυτοπεποίθησης του Δία θα του ανεβάσει τη διάθεση από τον Μάρτιο έως τον Μάιο δίνοντάς του την απαραίτητη ώθηση», εξηγεί η Ντέμπι Φρανκ.

«Από τον Ιούλιο μπορούμε να περιμένουμε πολλές αλλαγές στα βασιλικά σπίτια και τα ανάκτορα και ο ίδιος ο Κάρολος, πιθανότατα, θα βρεθεί σε διαμάχη με ορισμένα μέλη της οικογένειάς του», προσθέτει.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ