Η βασίλισσα Καμίλα καλωσόρισε την πρώτη κυρία της Ουκρανίας, Olena Zelenska, στο Clarence House την Πέμπτη. Σε ένα βίντεο που κοινοποίησε η Olena, οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας είδαν μερικές από τις οικογενειακές φωτογραφίες που εκθέτει ο βασιλιάς Κάρολος σε αυτήν την κατοικία του Λονδίνου.

Συνολικά δέκα εκπληκτικές οικογενειακές φωτογραφίες προβλήθηκαν στο βίντεο από τα παρασκήνια, που κοινοποίησε η Olena στο X.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα έχουν μια φωτογραφία της αείμνηστης βασίλισσας και του τότε πρίγκιπα Καρόλου που ποζάρουν μαζί στο Λευκό Σαλόνι στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε από τον φωτογράφο μόδας Nick Knight, κυκλοφόρησε το 2016 για να σηματοδοτήσει το τέλος των 90ων γενεθλίων της.

Βασιλιάς Κάρολος
Ο βασιλιάς Κάρολος σε σπάνιες φωτογραφίες

Μια άλλη φωτογραφία δείχνει τον σημερινό βασιλιά και τη βασίλισσα να κάθονται μαζί σε ένα παγκάκι. Αυτή η φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε ως χριστουγεννιάτικη κάρτα τους το 2018.

Άλλα καρέ απεικονίζουν τον πρίγκιπα Χάρι, ενώ διακρίνουμε και μία φωτογραφία του Καρόλου να κρατά τον πρίγκιπα Τζορτζ την ημέρα της βάπτισής του.

Βασιλιάς Κάρολος
Ο βασιλιάς σε εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ