Ανακοινώθηκε ότι ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, θα κάνουν μία επίσημη εκδήλωση για τους παγκόσμιους ηγέτες την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, ενόψει της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Το παλάτι του Buckingham δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη το dress code της εκδήλωσης, στην οποία θα παρευρεθούν αρχηγοί κρατών, επίσημοι καλεσμένοι από το εξωτερικό και μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αυτό σημαίνει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, καθώς και ο πρίγκιπας Άντριου δεν θα είναι παρόντες.

Ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται περίπου 30 γαλαζοαίματοι από όλο τον κόσμο, όπως ο πρίγκιπας Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου, αλλά και ο πρίγκιπας Αλβέρτος με την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό. Στην εκδήλωση θα είναι επίσης ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν και Γάλλος ομόλογός του, Εμανουέλ Μακρόν.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με έγγραφα που εξασφάλισε το Politico, οι αρχηγοί κρατών και οι εταίροι τους από κάθε χώρα φέρεται να έχουν απαγορευτεί να ταξιδεύουν με ελικόπτερα ή με δικά τους κρατικά αυτοκίνητα. Αντίθετα, ενθαρρύνονται να πετάξουν στο Ηνωμένο Βασίλειο με εμπορικές πτήσεις και θα φτάνουν και θα αναχωρούν με συνοδευόμενα πούλμαν από συγκεκριμένη τοποθεσία στο δυτικό Λονδίνο.

Εκτός από ξένους ηγέτες, η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ θα συγκεντρώσει επίσης όλους τους βασιλιάδες. Η κηδεία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, η οποία είναι Εθνική Ημέρα Πένθους και αργία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ