Στην Ουαλία βρέθηκε ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς και ο βασιλιάς Κάρολος είχε μία θερμή συνάντηση μαζί του. Συγκεκριμένα, ο Χολιγουντιανός star επισκέφθηκε το Wrexham με τον συνέταιρο του Ρομπ Μακέλενεϊ για να δουν τον σύλλογο της ποδοσφαιρικής ομάδας Wrexham AFC, την οποία εξαγόρασαν από κοινού το περασμένο έτος.

Έτσι, με αφορμή την αξιοσημείωτη επιτυχία του αθλητικού ντοκιμαντέρ «Welcome to Wrexham», στο οποίο πρωταγωνιστούν και μοιράζονται με τους οπαδούς του ποδοσφαίρου το πάθος τους για το εν λόγω άθλημα, είχαν την τιμή να συναντηθούν με τον βασιλιά Κάρολο και την βασιλική σύζυγο Καμίλα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

«Θα έλεγα ότι είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που θα υποδεχτούμε τον βασιλιά στο γήπεδο Racecourse, καρδιά του Wrexham. Ο Ρομπ και εγώ είπαμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να αναβαθμίσουμε και να εξυψώσουμε αυτή την κοινότητα και αυτόν τον σύλλογο και η επίσκεψη του βασιλιά είναι σίγουρα ένας τρόπος για να το κάνουμε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος», δήλωσε ο Ράιαν Ρέινολντς.

Οι χολιγουντιανοί σταρ συναντήθηκαν με τους royals και αφού φωτογραφήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις περί αθλητικών, γνώρισαν όλοι μαζί τα μέλη του συλλόγου, τόσο της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου, όσο και της πρώτης γυναικείας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ