Ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ υποδέχτηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ την Κυβερνήτρια της Νότιας Αυστραλίας Frances Adamson. Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας παρατήρησαν ότι στο δωμάτιο 1844 του παλατιού, όπως είναι το όνομά του, έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στη διακόσμηση.

Τον περασμένο Οκτώβριο, το ίδιο δωμάτιο στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ είχε απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός και είχε μία διαφορά στο ντεκόρ. Σε εκείνη τη φωτογραφία, η συρταριέρα απεικονίστηκε χωρίς κάποιο στολίδι επάνω, ενώ όταν ζούσε η βασίλισσα Ελισάβετ, υπήρχε ένα ζευγάρι κιάλια. Ωστόσο, στη νέα φωτογραφία του συγκεκριμένου δωματίου του παλατιού, από την επίσκεψη της κυβερνήτριας της Νότιας Αυστραλίας, επάνω στο υπέροχο ξύλινο έπιπλο παρατηρήθηκε ένα ρολόι.

Η φωτογραφία του δωματίου που τραβήχτηκε τον περασμένο Οκτώβριο

Είναι γνωστό ότι ο μονάρχης είναι μεγάλος λάτρης των ρολογιών και δεν θα προκαλούσε εντύπωση το ρολόι που πλέον διακοσμεί το δωμάτιο, να ανήκει στην προσωπική του συλλογή.

Η νέα φωτογραφία από το δωμάτιο 1844

Σε σπάνια συνέντευξή του έχει μιλήσει για την αγάπη του για τα ρολόγια. «Για εμένα είναι υπέροχος ο ήχος των ρολογιών, το τικ τοκ». Και είχε προσθέσει: «Είναι μία αγάπη που ίσως πήρα από τη γιαγιά μου. Διασκέδαζε πολύ να τα συγχρονίζει μέσα στο χώρο και να χτυπούν όλα μαζί. Όταν συνέβαινε αυτό, όλοι σταματούσαν να μιλούν».

Η εμφάνιση του ρολογιού για κάποιους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας ίσως πρόδωσε την πρόθεση του βασιλιά Καρόλου να μετεγκατασταθεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας, πίστεψαν ότι το βασιλικό ζεύγος θα ζει πλέον στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Μέχρι στιγμής συνεχίζουν να διαμένουν στο Clarence Ηοuse. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι την άνοιξη του 2023 θα έχουν μετακομίσει στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ