Όσο ζούσαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ έμεναν στην εξοχική κατοικία του Γούινδσορ, Frogmore.

Μετά την απόφασή τους να μετακομίσουν μαζί με την οικογένειά τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, οι σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι με τη βασιλική οικογένεια ψυχράνθηκαν αισθητά με αποκορύφωμα την έκδοση του βιβλίου του δούκα του Σάσεξ με όνομα «Spare» το οποίο -φημολογείται- ότι δημιούργησε εντάσεις και καυγάδες μεταξύ του βασιλιά Καρόλου και του μικρότερου γιου του.

Γιατί ο πρίγκιπας Χαρι και η Μέγκαν Μάρκλ κλήθηκαν να εγκαταλείψουν το Frogmore

Σύμφωνα με εκπροσώπους του ζευγαριού, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ κλήθηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος Τύπου των Σάσεξ δήλωσε: «Η απόφαση ήταν ένα οικογενειακό ζήτημα, αλλά αυτό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ κλήθηκαν να εγκαταλείψουν την κατοικία τους στο Frogmore Cottage».

Το ακίνητο του Windsor ήταν το μέρος όπου ζούσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν όταν βρίσκονταν στο Ηνωμένο Βασίλειο και το χρησιμοποιούσαν ως βάση τους κάθε φορά που επέστρεφαν στη χώρα, συμπεριλαμβανομένης της κηδείας της βασίλισσας πέρυσι.

Το ακίνητο είχε ανακαινιστεί το 2019, με αλλαγές που έφταναν στο ύψος των 2,4 εκατομμυρίων λιρών, τα οποία στη συνέχεια το ζευγάρι επέστρεψε.

Ο Χάρι και η Μέγκαν, λέγεται ότι κανονίζουν να μεταφερθούν τα υπόλοιπα υπάρχοντά τους στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. Κατά την τελευταία παραμονή τους στο ακίνητο, το οποίο ήταν γαμήλιο δώρο από την αείμνηστη βασίλισσα, η κόρη του Χάρι και της Μέγκαν, Λίλιμπετ, γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια.

Το παλάτι σχεδιάζει να δώσει το Frogmore Cottage στον πρίγκιπα Άντριου. Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ χάνουν ουσιαστικά το μοναδικό σπίτι που τους απομείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ένα σπίτι πλάνα του οποίου αξιοποιήθηκαν για το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ