Ο πρίγκιπας της Ουαλίας πριν από δύο εβδομάδες γιόρτασε μια πολύ σημαντική επέτειο της ζωής του, των πενήντα χρόνων από την ημέρα που στέφθηκε πρίγκιπας από τη μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ.

Φυσικά, τη συγκεκριμένη επέτειο δεν θα μπορούσε παρά να την περάσει στην Ουαλία μαζί με τη σύζυγό του, τη δούκισσα της Κορνουάλης, πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε όλη τη χώρα. Το ζευγάρι πόζαρε με πλατύ χαμόγελο για το επίσημο πορτρέτο του με αφορμή την επέτειο και την έναρξη της μεγάλης περιοδείας του στην Ουαλία, μπροστά από το Llwynywermod, το σπίτι του στην εξοχή του Καρμαθενσάιρ.

Λίγο μετά παρευρέθηκε σε απογευματινό γκαλά με μουσική και χορό. Σε ένα δεύτερο πορτρέτο, που δημοσίευσε ο Οίκος Κλάρενς, ο πρίγκιπας Κάρολος βρίσκεται στην τραπεζαρία της οικίας, μπροστά από το μεγάλο έμβλημά του. H εκδήλωση για το χρίσμα του πρίγκιπα έγινε το 1969 στο Κάστρο Κερνάρφον.

Μέχρι σήμερα ο Κάρολος είναι ο μακροβιότερος κληρονόμος του θρόνου και πρίγκιπας της Ουαλίας στην ιστορία και μοιράζεται τη χρυσή του επέτειο με τη Σουόνσι, την ουαλική πόλη που έλαβε το όνομά της την ίδια χρονιά με το χρίσμα του. Ερωτώμενο για το πώς νιώθει που επιστρέφει στην Ουαλία, το ζευγάρι είπε: «Είναι υπέροχο μέρος, ειδικά αυτή την εποχή». Η Καμίλα πέρασε χρόνο στην αγορά Καρμάρθεν, όπου ανάμεσα στα μαγαζιά που επισκέφθηκε ήταν και το Richardson Home Baking, το οποίο είχε παρασκευάσει την τούρτα του γάμου της με τον πρίγκιπα Κάρολο.


REPORT: EMILY NASH
ΑΠΟΔΟΣΗ: ΕΥΑ ΒΛΑΧΑΒΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ