Το “Clarence House” απάντησε στους ισχυρισμούς ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος ήταν ο εκείνος που έκανε εικασίες για το χρώμα του δέρματος του γιου του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, Άρτσι.

Το Σαββατοκύριακο, αποκαλύφθηκε ότι ο Αμερικανός συγγραφέας Christopher Andersen ισχυρίζεται στο βιβλίο του “Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan”, ότι ο Κάρολος έκανε το σχόλιο την ημέρα που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του ζευγαριού, τον Νοέμβριο του 2017.

O συγγραφέας γράφει στο βιβλίο του ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος είπε: «Αναρωτιέμαι πώς θα μοιάζουν τα παιδιά;», με την Δούκισσα Καμίλα να απαντά: «Λοιπόν, απολύτως υπέροχα, είμαι σίγουρη». Μάλιστα, αναφέρεται ότι ο διάδοχος του θρόνου είχε δηλώσει: «Εννοώ, ποια νομίζεις ότι μπορεί να είναι η επιδερμίδα των παιδιών τους;».

Ένας εκπρόσωπος του “Clarence House” είπε σχετικά με τους ισχυρισμούς: «Αυτό είναι φαντασία και δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμό». Ο Harry και η Meghan κατηγόρησαν ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας –όχι τη Βασίλισσα ή τον Δούκα του Εδιμβούργου– για ρατσισμό με συγκλονιστικούς ισχυρισμούς που διατύπωσαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η Meghan Markle είχε αναφέρει ότι, όταν ήταν έγκυος στον Άρτσι, ένα ανώνυμο μέλος της βασιλικής οικογένειας προκάλεσε «ανησυχίες και συζητήσεις για το πόσο σκούρο μπορεί να είναι το δέρμα του όταν γεννηθεί». Ερωτηθείσα εάν υπήρχαν ανησυχίες ότι το παιδί της θα ήταν «πολύ καστανό» και αυτό θα ήταν πρόβλημα, η Δούκισσα είχε πει: «Νομίζω ότι αυτό θα ήταν πολύ επιζήμιο για αυτούς». Ο Harry αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, προσθέτοντας: «Aυτή τη συνομιλία, δεν πρόκειται να την μοιραστώ ποτέ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ