Τελειώσε η περίοδος πένθους για τη βρετανική βασιλική οικογένεια και ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος του, Καμίλα, επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους. Το μεσημέρι της Τρίτης, στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Twitter και στο Instagram αναρτήθηκε μία φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους ως profile picture από εκδήλωση του 2020.

Επίσης, αναρτήθηκε ένα υπέροχο πορτραίτο της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ που συνοδεύτηκε με τα εξής λόγια: «Η περίοδος του βασιλικού πένθους μετά το θάνατο της μονάρχη έχει τελειώσει. Το account αυτό θα συνεχίσει να αντικατοπτρίζει το έργο του βασιλιά, της βασιλικής συζύγου και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, όπως επίσης να θυμάται στιγμές από τη ζωή και το έργο της βασίλισσας Ελισάβετ».
Όσο το βασιλικό πένθος διαρκούσε, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας εμφανίζονταν μόνο σε υποχρεώσεις που κρίνονταν απαραίτητες και φυσικά ήταν όλοι ντυμένοι στα μαύρα. Από σήμερα, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου επιστρέφουν πια στην καθημερινότητά τους, μετά από μία εβδομάδα που διήρκεσε το πένθος. .

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ