Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια των βασιλικών οικογενειών, αλλά το καλοκαίρι του 2007 είχαν έναν σύντομο χωρισμό.

Κατά τη διάρκεια της «απομάκρυνσής» τους, η Κέιτ εμφανιζόταν έξω με την αδελφή της, Πίπα, ενώ αναζήτησε παρηγοριά στη βίλα του θείου της Gary Goldsmith.

Ο μικρότερος αδελφός της Κάρολ Μίντλετον και αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος Gary, είχε μιλήσει στο HELLO! για τα παραπάνω.

«Η Κάρολ με είχε ρωτήσει αν τα παιδιά μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τη βίλα για να ξεφύγουν από τα πάντα», είπε ο Gary στο HELLO! την εποχή εκείνη.

πριγκίπισσα Κέιτ
Η πριγκίπισσα Κέιτ και ο Γουίλιαμ υπήρξαν για λίγο χωριστά…

«Η πριγκίπισσα Κέιτ περνούσε πολύ χρόνο στο τηλέφωνο, περπατώντας γύρω από την πισίνα. Είναι ένα πολύ χαλαρωτικό μέρος και έχει πολύ ωραία ατμόσφαιρα… Έτσι, με έναν μικρό τρόπο, ελπίζω ότι η παρουσία της εκεί βοήθησε την Κέιτ», έχει υποστηρίξει.

Όταν ρωτήθηκε από το HELLO! αν οι διακοπές της Κέιτ στην Ίμπιζα έπαιξαν ρόλο στο να βοηθήσει το ζευγάρι να ενωθεί ξανά, ο Gary απάντησε: «Δεν θα ήταν υπέροχο;»…

πριγκίπισσα Κέιτ
Οι δυο τους έκτοτε είναι αχώριστοι….

Τον επόμενο μήνα ο Γουίλιαμ και η Κέιτ τα είχαν ξαναβρεί, αφού η μέλλουσα νύφη εντοπίστηκε τότε να κάθεται δύο σειρές πίσω από τον Γουίλιαμ σε συναυλία για την Νταϊάνα στο στάδιο Γουέμπλεϊ.

Ο Gary, ο οποίος παρακολούθησε τον βασιλικό γάμο το 2011, μίλησε επίσης για τον χρόνο που πέρασε με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ στη βίλα το 2006.

«Ήταν τόσο χαλαρός, αλλά προσπαθεί να είναι ένας κύριος. Ήταν απίστευτα γοητευτική και ελκυστική η συμπεριφορά του. Ήταν ένα πολύ αστείο δείπνο και όλοι έκαναν απλά αστεία», έχει πει.

H πριγκίπισσα και ο Γουίλιαμ σε παλαιότερη εμφάνιση

Ο επιχειρηματίας είπε για την ανιψιά του Κέιτ στην ίδια συνέντευξη: «Είναι αυτό το σίγουρο, έξυπνο, στοργικό κορίτσι που έχει πάρει απίστευτα σοβαρά τις ευθύνες της στον γάμο και τη δουλειά. Νομίζω ότι όλοι πιστεύουν ότι είναι ειλικρινής, ερωτευμένη και κάνει τη δουλειά της καλύτερα από τις δυνατότητές της».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ