Ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας Δημήτρης Θερμιώτης πρόκειται να παντρευτεί την πριγκίπισσα Ιμάν, κόρη του βασιλιά της Ιορδανίας. Ο 29χρονος γαμπρός του βασιλικού ζεύγους της Ιορδανίας πήρε την απόφαση να ζητήσει επισήμως σε γάμο από τους γονείς της την αγαπημένη του, πριγκίπισσα Ιμάν μπιντ Αμπντουλάχ, τη μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Αμπντάλα Β’ και της βασίλισσας Ράνια, ύστερα από τρεισήμισι χρόνια σχέσης.

Η Βασίλισσα Ράνια έκανε την ανακοίνωση μέσω μιας ανάρτησης χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον γάμο του ζευγαριού, πέρα από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί. Συγκεκριμένα, ο γάμος του ζευγαριού θα τελεστεί στις 12 Μαρτίου.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στις 5 Ιουλίου 2022, με την αυλή του χασεμιτικού βασιλείου να μεταφέρει τα ειλικρινή της συγχαρητήρια στην Πριγκίπισσα Ιμάν και τον Έλληνα σύντροφό της.

Μάλιστα, ο Έλληνας επιχειρηματίας χρειάστηκε να αλλάξει θρήσκευμα και να ασπαστεί το Ισλάμ για να μπορέσει να τελεστεί ο γάμος του με την πριγκίπισσα Ιμάν. Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειάς, πήρε το όνομα Τζαμίλ.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Θερμιώτης και πλέον Jameel;

Ο Έλληνας αρραβωνιαστικός της πριγκίπισσας Ιμάν, εργάζεται ως Managing Partner στη Venture Capital με έδρα τη Νέα Υόρκη. Έχει γεννηθεί στο Καράκας της Βενεζουέλας και είναι 29 ετών, δύο χρόνια μεγαλύτερος από τη μέλλουσα σύζυγό του.

Το όνομα του Δημήτριος, το πήρε από τον παππού του, ο οποίος υπήρξε ένας από τους πλουσιότερους Έλληνες της Βενεζουέλας. Γεννημένος το 1922 στην Άνδρο και μεγαλωμένος στο νησί, κάποια στιγμή πήρε την απόφαση να ανοίξει τα φτερά του και να ξενιτευτεί. Η ζωή τον έστειλε στη Βενεζουέλα, όπου εκεί ο Τζίμι Θερμιώτης, αφού ίδρυσε μια σειρά από εταιρείες, στη συνέχεια κατάφερε να εξασφαλίσει για τη χώρα το franchise του οίκου Dior.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr ο παππούς του είχε συμβάλει στην ίδρυση της Καϊρείου Βιβλιοθήκης, το 1987, του πνευματικού ιδρύματος της Ανδρου. Η σχέση της οικογένειας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το νησί και γι’αυτό το επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Με τον παππού του σε νεαρή ηλικία

Ο 29χρονος Δημήτρης Θερμιώτης είναι το πρώτο εγγόνι της πλούσιας οικογένειας και έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Florida International University, όπου έλαβε και Bachelor of Science in Business. Είναι συνιδρυτής της Outbound Ventures LLC, μιας εταιρείας ιδιωτικών και επιχειρηματικών κεφαλαίων στη Νέα Υόρκη.

Μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο, εργάστηκε στην DPM, μια εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων με έδρα τη Νέα Υόρκη, ενώ από το 2018-2020, συνεργάστηκε και με την AMARLA, ως Επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα. Η εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Πως γνώρισε η κόρη της βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας τον εκλεκτό της καρδιάς της;

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου τρεισήμισι χρόνια και γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη. Η πριγκίπισσα Ιμάν τελείωσε πρόσφατα τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Georgetown στις ΗΠΑ, εκεί όπου σπούδασαν επίσης ο πατέρας της και ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ’. Το 2021, ο Δημήτρης Θερμιώτης ζήτησε την ευχή του βασιλιά Αμπντάλα και ένα χρόνο αργότερα, το καλοκαίρι του 2022, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του σε μια λαμπερή τελετή παρουσία των δυο οικογενειών.

Η σχέση του ζευγαριού αποτέλεσε έκπληξη, καθώς όσο δύσκολο κι αν φαινόταν την κρατούσαν μακριά από όλους για μεγάλο διάστημα, μέχρι τη στιγμή που ο Δημήτρης αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου. Σε μια σεμνή τελετή μεταξύ των δυο οικογενειών, ο νεαρός άνδρας ζήτησε το χέρι της πριγκίπισσας φορώντας της ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι από λευκό χρυσό με ένα μεγάλο σμαραγδί διαμάντι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ