Για τις δράσεις και το έργο που επιτελεί μέσα από το θεσμό που υπηρετεί, μίλησε η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη στον δημοφιλή τηλεοπτικό σταθμό Roya της Ιορδανίας.

Ξενάγησε τους δημοσιογράφους και παρουσιαστές της δημοφιλούς εκπομπής «Helwa Ya Donya» Mais Nobani και Fuad Karsheh στη Μαρίνα Λεμεσού, το Μεσαιωνικό Κάστρο και στο Λανίτειο Γυμνάσιο, όπου πέρασε τα μαθητικά της χρόνια.

Οι δύο δημοσιογράφοι ταξίδεψαν στην Κύπρο για να συστήσουν στο κοινό της Ιορδανίας την κυρία Χριστοδουλίδη και παράλληλα, να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά, τον πολιτισμό και τη γαστρονομική παράδοση του νησιού. 

Το Υφυπουργείο Τουρισμού μάλιστα, ανέλαβε την ξενάγηση των δημοσιογράφων σε όλες τις πόλεις και σε χωριά της ορεινής Λεμεσού και Λάρνακας. Ετοίμασαν μάλιστα τουριστικού χαρακτήρα φιλμάκια που θα προβληθούν προσεχώς στον τηλεοπτικό σταθμό «Roya» και στην εκπομπή «Helwa Ya Donya», που απολαμβάνουν υψηλής θεαματικότητας ανάμεσα στο τηλεοπτικό κοινό της Ιορδανίας.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, η Πρώτη Κυρία μετέφερε την αγάπη των Κυπρίων για τη Ιορδανία και εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την διαχρονική αλληλεγγύη και άμεση ανταπόκριση της κυβέρνησης της γειτονικής χώρας στο αίτημα για αποστολή επιπλέον πυροσβεστικών αεροσκαφών στην Κύπρο.

Ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την ευκαιρία που της έδωσαν να μοιραστεί μαζί τους την καθημερινότητα της αλλά και τις δράσεις που αναλαμβάνει ως Πρώτη Κυρία για τα παιδιά, τους νέους, τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και το περιβάλλον.

Αναφέρθηκε επίσης στην στήριξη που προσφέρει στην υλοποίηση του κυβερνητικού έργου μέσα από πολιτικές που στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών σε όλους τους τομείς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πολιτικό πρόβλημα και στις προσπάθειες που καταβάλλονται από την κυβέρνηση για επίλυση του Κυπριακού, πενήντα χρόνια από την τουρκική εισβολή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ