Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος και τα παιδιά του, Ζακ και Γκαμπριέλα, αλλά και η αδερφή του Καρολίνα, έδωσαν το “παρών” στην Ημέρα του Sainte Dévote, όμως η Πριγκίπισσα Charlene δεν τους συνόδευσε, καθώς η κατάσταση της υγείας της δεν το επέτρεψε. Μάλιστα το παλάτι του Μονακό εξέδωσε ανακοίνωση για τα νεότερα.

Η σύζυγός του, η οποία έγινε 44 την Τρίτη, έχασε την παραδοσιακή τελετή με το Παλάτι να μοιράζεται μια ενημέρωση για την υγεία της.

Παράλληλα, κατέστη σαφές ότι η Charlene στέλνει τις καλύτερες ευχές της στους ανθρώπους του Μονακό και μόλις το επιτρέψει η υγεία της, ανυπομονεί να περάσει χρόνο μαζί τους.

Αναφέρθηκε, λοιπόν, ότι η Πριγκίπισσα Charlene αναρρώνει, αλλά ότι θα χρειαστεί ακόμα να ξεκουραστεί και να λάβει οδοντιατρική περίθαλψη για μερικές ακόμη εβδομάδες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παρευρεθεί στους φετινούς εορτασμούς του Sainte Dévote.

Τον περασμένο μήνα, ο Αλβέρτος μοιράστηκε μια ενημέρωση για την ανάρρωση της συζύγου του, αποκαλύπτοντας ότι «ανάρρωνε με ικανοποιητικό και καθησυχαστικό τρόπο», καθώς λάμβανε θεραπεία σε μια εγκατάσταση έξω από το Μονακό, ενώ ηοικογένεια επισκέφτηκε επίσης τη Charlene κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ