Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να στηρίξουν τα θλιμμένα παιδιά τους μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Το βασιλικό ζεύγος δέχθηκε τις ευχές των πενθούντων της Μ. Βρετανίας έξω από το παλάτι του Windsor.

Στη μεγάλη 40λεπτη βόλτα τους έξω από το κάστρο του Windsor το Σάββατο, ο νέος πρίγκιπας της Ουαλίας εξομολογήθηκε ότι είναι δύσκολο να διαχειριστεί το πένθος η οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένων των τριών παιδιών τους: τον εννιάχρονο πρίγκιπα Τζορτζ, την επτάχρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον τετράχρονο πρίγκιπα Λούις.

Η Elaine Gee, δασκάλα από το Wokingham, μίλησε στον William για τη δυσκολία να εξηγήσει το θάνατο της βασίλισσας στους μαθητές της πρώτης τάξης του δημοτικού σχολείου της.

«Του είπα πώς δουλεύω σε ένα σχολείο και πώς ήταν μια περίεργη χρονιά που γιορτάζαμε το Ιωβηλαίο και τώρα όλα έχουν αλλάξει και μιλάμε για αυτό», είπε η Gee στο PEOPLE. «Μίλησε για τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις, λέγοντας ότι προσπαθούσαν να διατηρήσουν μια αίσθηση ομαλότητας για αυτούς με το ξεκίνημα στο νέο σχολείο και να διατηρήσουν τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ