Μία επίσημη εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, στην απονομή των βραβείων Tusk στο Λονδίνο. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας εμφανίστηκε με ένα κομψό σμόκιν ενώ στο πέτο του είχε μία παπαρούνα, τιμώντας την Ημέρα της Ανακωχής όπου εορτάζεται η λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας έδωσε το παρών στην απονομή των βραβείων Tusk Conservation Awards 2022 στο Λονδίνο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αναφέρθηκε σε ένα μεγάλο του όνειρο το οποίο δεν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, στα 40 του χρόνια έχει καταφέρει να συναντήσει υπέροχους ανθρώπους και να επισκεφτεί μακρινά μέρη. Αλλά είναι κάτι που δεν έχει καταφέρει ακόμα. Στο πλαίσιο του συμποσίου των Tusk Awards, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε συζήτηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Conservation Through Public Health, Dr Gladys Kalema και αποκάλυψε ότι δεν έχει δει ποτέ από κοντά γορίλες.

Το Consevation Through Public Health προωθεί τη διατήρηση της βιοποικιλότητας, επιτρέποντας στους γορίλες και σε άλλα άγρια ​​ζώα να συνυπάρχουν στις προστατευόμενες περιοχές της Αφρικής και τους πλούσιους βιότοπους της άγριας ζωής. «Ευχόμαστε να καταφέρουμε να πάρουμε μαζί μας να δεις τους γορίλες», είπε ο Dr Gladys στο διάδοχο του βρετανικού θρόνου. «Ναι θα μου άρεσε πολύ να έβλεπα γορίλες κάποια ημέρα. Είναι ένα από τα πράγματα που δεν έχω καταφέρει να κάνω ακόμα και είμαι πολύ πρόθυμος!», απάντησε.

Στη συζήτηση, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της δημιουργίας δράσεων για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ