Το trailer του 5ου κύκλου της σειράς του Netflix, “The Crown” μάς έδωσε μία γεύση για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια, παρουσιάζοντας τα γεγονότα που έλαβαν χώρα τη δεκαετία των ’90s και αφορούν τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Όπως συνειδητοποιούμε, η νέα σεζόν θα καλύψει τη νεότερη ιστορία, η οποία είναι αρκετά κοντινή σε ό,τι αφορά τις μνήμες που έχουν οι σημερινοί Βρετανοί royals.

Αναμφίβολα, λοιπόν, ο νέος κύκλος θα επηρεάσει τη βασιλική οικογένεια, αφού θα αναφερθεί σε λεπτά ζητήματα, όπως στον θάνατο της πριγκίπισσας Diana, που μέχρι σήμερα αποτελεί ένα αγκάθι ιδιαίτερα για τους γιους της. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της αρχισυντάκτριας του περιοδικού Majesty και συγγραφέως, Ingrid Seward, ο πρίγκιπας William θα γίνει έξαλλος με το περιεχόμενο. Ειδικότερα, όπως καταλαβαίνουμε από τις σκηνές, σε κάποιο από τα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε και την περιβόητη συνέντευξη που η πριγκίπισσα του λαού παραχώρησε στο BBC, όπου παραδέχθηκε την παράνομη σχέση του πρώην συζύγου της, Καρόλου, με την Καμίλα. 

Όπως είδαμε στο trailer, τη στιγμή που προβάλλεται η συνέντευξη, ο Dominic West που υποδύεται τον τότε πρίγκιπα Κάρολο αναρωτιέται τι στο καλό κάνει. Από την άλλη, στις σκηνές βλέπουμε και τον υποτιθέμενο πρίγκιπα William, ο οποίος την περίοδο εκείνη βρισκόταν εσώκλειστος στο Eton College, όπου βλέπει και ο ίδιος τη συνέντευξη της μητέρας του, αποκαρδιωμένος.

Ο William θα γίνει έξαλλος. Είπε την άποψή του όταν δήλωσε πως δεν θα πρέπει να προβληθεί ποτέ ξανά. Αυτή είναι η μητέρα του και η μνήμη εκείνης που το κάνουν αυτό“, εξήγησε η Seward. Πιο αναλυτικά, πριν από λίγο καιρό ύστερα από μία τεράστια έρευνα που είχε διεξαχθεί, είχε πιστοποιηθεί πως η πριγκίπισσα Diana είχε δεχθεί να κάνει τη συνέντευξη, αφού ο δημοσιογράφος Martin Bashir είχε χρησιμοποιήσει δόλιους τρόπους για να την πείσει. “Θα πρέπει να είναι πολύ εκνευριστικό καθώς δεν μπορεί να πει τίποτε παραπάνω, γιατί θα δώσει περισσότερη δημοσιότητα στο Netflix”, πρόσθεσε η συγγραφέας. 

Όσο για την αντίδραση του Καρόλου σχετικά με τα όσα θα ειπωθούν στη νέα σεζόν, η Seward πιστεύει πως: “ο Κάρολος θα θεωρήσει ότι μπορούν να πουν το οτιδήποτε θέλουν για εκείνον, αλλά όχι για τον Harry και τον William. Δεν τον ενδιαφέρει για το πώς θα εμφανιστεί αυτός, αλλά απλά μην επιτίθεστε στους γιους του με αυτό τον τρόπο”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ