Για τον πρίγκιπα William, όπως ισχύει και για πολλούς ανθρώπους στον κόσμο, οι διακοπές είναι μια εποχή για οικογένεια. Ο Δούκας του Cambridge, 39 ετών, μίλησε για το τι περιμένει με ανυπομονησία κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio Mardsen.

Πιστεύω ότι γενικά, για μένα, το να φέρνω την οικογένεια κοντά τα Χριστούγεννα είναι πάντα υπέροχο, επειδή είμαστε αρκετά απλωμένοι κάνοντας τα πράγματά μας πολύ χρόνο κατά τη διάρκεια του έτους. Έτσι, έχουμε πολύ λίγες στιγμές για να βρεθούμε μαζί“, είπε ο πατέρας του πρίγκιπα George, της πριγκίπισσας Charlotte και του πρίγκιπα Louis.

Και όταν βλέπω τα παιδιά μου να συναντιούνται με τα παιδιά των ξαδέρφων μου και όλοι περνούν υπέροχα παίζοντας μαζί. Είναι πολύ ιδιαίτερο. Ανυπομονώ πολύ για αυτό. Προφανώς, τα Χριστούγεννα έχει μια νέα δυναμική όταν έχεις παιδιά. Ξαφνικά είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι θορύβου και ενθουσιασμού. Απολαμβάνω τη νέα εκδοχή των Χριστουγέννων στη ζωή μου, συνέχισε.

Ο Δούκας παραδέχτηκε επίσης ότι “το φαγητό είναι πολύ σημαντικό” γι ‘αυτόν τα Χριστούγεννα. Ομολόγησε, “Τείνω να τρώω πολύ τα Χριστούγεννα. Πάντα μένει λίγος χώρος στο στομάχι μου κάπου για λίγη περισσότερη γαλοπούλα ή λουκάνικο ή για το κρασί“.

Ενώ μιλούσε στο Radio Marsden, ο μελλοντικός βασιλιάς απάντησε σε ερωτήσεις νεαρών ασθενών του Royal Marsden NHS Foundation Trust, του οποίου είναι πρόεδρος. Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η αγαπημένη του χριστουγεννιάτικη ταινία, ο Δούκας αποκάλυψε: “Θα πρέπει να πω πιθανώς το ElfΑγαπώ τον Will Ferrell και είναι πολύ αστεία ταινία.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ