Σε πένθος βυθίστηκε ο πρίγκιπας Κάρολος καθώς ο πατέρας του πρίγκιπας Φίλιππος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών. Στην επίσημη σελίδα του πρίγκιπα Κάρολου και της Δούκισσας της Κορνουάλης στο Instagram Clarence House, αναρτήθηκε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του Δούκα του Εδιμβούργου που συνοδεύτηκε από την ανακοίνωση του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Πρίγκιπας Κάρολος: Η επίσκεψη που είχε κάνει στον πατέρα του τον περασμένο Φεβρουάριο στο νοσοκομείο

 

Ο Δούκας του Εδιμβούργου νοσηλεύτηκε σε δύο θεραπευτήρια, για σχεδόν τέσσερις εβδομάδες τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο και είχε υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς όπου είχε στεφθεί με επιτυχία, για προϋπάρχον πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την καρδιά του. Στα τέλη Φεβρουαρίου, ο πρίγκιπας Κάρολος είχε επισκεφτεί τον πατέρα του στο νοσοκομείο  King Edward VII του Λονδίνου όπου νοσηλευόταν τότε ο Δούκας του Εδιμβούργου. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είχε κάνει μία σύντομη επίσκεψη και οι φωτογράφοι τον είχαν απαθανατίσει κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο.

Στα μέσα Μαρτίου, ο πρίγκιπας Φίλιππος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και σήμερα έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του.

Η επίσκεψη του πρίγκιπα Καρόλου στον πατέρα του στο νοσοκομείο στα τέλη Φεβρουαρίου

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ