Παρόλο το κλίμα οδύνης που επικράτησε στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, που τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο Γουίνδσορ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν Μίντλετον μοιράστηκαν μια τρυφερή στιγμή με τον πρίγκιπα Harry. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν ιδιαίτερα κομψή ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε στο κόσμημα του επέλεξε να φορέσει. Το κολιέ με τέσσερις σειρές από μαργαριτάρια και  κεντρικό κούμπωμα με διαμάντια δόθηκε από την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ στην σύζυγο του Γουίλιαμ και είναι φτιαγμένο από πέρλες που της είχε δωρίσει η ιαπωνική κυβέρνηση. Το έχει φορέσει και η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε επίσημη εκδήλωση το 1982. Η Κάθριν Μίντλετον το έχει φορέσει μία ακόμη φορά, στην 70η επέτειο γάμου της Ελισάβετ με τον Φίλιππο, γεγονός που καθιστά τον συμβολισμό του συγκεκριμένου κοσμήματος πολύ ισχυρό.

πρίγκιπας Γουίλιαμ

 

 

Σύμφωνα με το hello.com, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του, Κάθριν Μίντλετον εθεάθησαν αρχικά να περπατούν μαζί και στη συνέχεια να συνομιλούν σε πολύ φιλικό κλίμα με τον αδερφό του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Χάρι.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ-Κάθριν Μίντλετον: η συνομιλία τους με τον πρίγκιπα Χάρι

Η Κάθριν Μίντλετον και ο Χάρι φάνηκαν να μιλούν μαζί καθώς έφευγαν από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου ενώ στη συζήτηση μπήκε κάποια στιγμή και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ. Το BBC δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο της συνομιλίας. Αν και έχουν ειπωθεί πολλά για την τεταμένη σχέση των αδελφών, αλλά ο Γουίλιαμ και ο Χάρι εμφανίστηκαν ενωμένοι, για να αποχαιρετήσουν τον παππού τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ