Το επίσημο trailer για το ντοκιμαντέρ που αφορά στον Πρίγκιπα Φίλιππο δόθηκε στη δημοσιότητα και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συγκεντρώνονται για να θυμηθούν την εξαιρετική ζωή του.

Μάλιστα, ο Πρίγκιπας Harry και ο αδερφός του Πρίγκιπας William συμπράττουν και το clip ξεκινά με τα λεγόμενα του William: «Πάντοτε είχε μια σημαντική παρουσία πίσω από όλα όσα κάναμε», ενώ αργότερα ο Harry δηλώνει: «Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που λάβατε από τον παππού μου».

Από το ντοκιμαντέρ

To εν λόγω ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στις 22 Σεπτεμβρίου και θα φέρει τον τίτλο “Prince Philip: The Royal Family Remembers”, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα παιδιά της Βασίλισσας και του Δούκα: τον Πρίγκιπα Κάρολο, την Πριγκίπισσα Άννα, τον Πρίγκιπα Άντριου και τον Πρίγκιπα Εδουάρδο. Περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις με τα ενήλικα εγγόνια του αείμνηστου Δούκα, τα οποία μαζί με τον William και τον Harry είναι η Ζάρα Τίνταλ, η οποία είπε στο τρέιλερ: «Ποτέ δεν προετοιμάζεσαι πραγματικά για να τον χάσεις γιατί ήταν πάντα εκεί».

Το μοναδικό αυτό αφιέρωμα αποτελεί μια εκδήλωση που πρέπει να δουν οι βασιλικοί θαυμαστές, καθώς, εκτός από την πρόσβασή τους σε ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, οι σκηνοθέτες είχαν επίσης τη δυνατότητα να συναντήσουν το πιστό προσωπικό του Φίλιππου και το ιδιωτικό του γραφείο αλλά και τη βιβλιοθήκη του.

Το BBC αρχικά σχεδίασε το πρόγραμμα ως μέρος των εορτασμών των 100ων γενεθλίων του Δούκα, αλλά αυτό άλλαξε μετά τον θάνατό του τον Απρίλιο και τώρα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με την οικογένειά του ηχογραφημένες πριν και μετά το χαμό του.

Υπάρχουν, παράλληλα, θλιβερές αναμνήσεις, άφθονο χιούμορ και πολλές φρέσκες γνώσεις για τον χαρακτήρα και την κληρονομιά του. Με ειδική πρόσβαση στην ιδιωτική συλλογή κινηματογραφικών ταινιών της Βασίλισσας, η ταινία είναι ένα ασυναγώνιστο πορτρέτο ενός ανθρώπου με μοναδική θέση στη βασιλική ιστορία – από εκείνους που τον γνώριζαν καλύτερα. Να αναφέρουμε ότι μεταδίδεται την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο BBC One.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ