Ο Πρίγκιπας Χάρι δεν σταματά να απασχολεί. Μετά το ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» στο Netflix, σειρά έχει το βιβλίο «Spare». Οι αποκαλύψεις στα απομνημονεύματά του είναι πολλές και αφορούν κυρίως στη σχέση του με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο Πρίγκιπας Χάρι αναφέρει, μεταξύ άλλων, τo παρατσούκλι που του είχαν δώσει στο Παλάτι. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι για όλους ήταν ο «εφεδρικός» ενώ ο αδερφός του Γουίλιαμ ο κληρονόμος.

Εξηγεί, μάλιστα, ότι ο ρόλος του μέσα στην οικογένεια ήταν ξεκάθαρος από την αρχή. Έπρεπε να βρίσκεται ένα βήμα πίσω από τον αδερφό του και μελλοντικό βασιλιά.

Πρίγκιπας Χάρι – Γουίλιαμ

Σε ένα απόσπασμα που διέρρευσε και δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα The Guardian, ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίζεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος είπε στη Νταϊάνα την ημέρα της γέννησής του: «Υπέροχα! Μου έδωσες έναν κληρονόμο και έναν “εφεδρικό”… Η δουλειά μου τελείωσε».

Η αυτοβιογραφία του Δούκα του Σάσεξ αναφέρει πολλές λεπτομέρειες για τη διαλυμένη σχέση του με τον Γουίλιαμ. Μεταξύ των άλλων ισχυρισμών του στο Spare είναι οι κατηγορίες για τη θετή μητέρα του Χάρι, Καμίλα, που υποτίθεται ότι διέρρευσε ιστορίες στον Τύπο.

Ο Δούκας περιγράφει, επίσης, τη διαμάχη μεταξύ της συζύγου του Μέγκαν και της κουνιάδας του Κέιτ, εν όψει του βασιλικού γάμου το 2018.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ