Μελαγχολικοί φαίνονταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ καθώς έφταναν το βράδυ της Τρίτης, στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, λίγο πριν δουν τη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ για πρώτη φορά. Η σορός της βασίλισσας πέρασε το κατώφλι του Μπάκιγχαμ λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τρίτης, την οποία συνόδευσε η πριγκίπισσα Άννα, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγός.

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

Η Μέγκαν ήταν ντυμένη στα μαύρα στο πλευρό του συζύγου της. Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα,ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φαίνονταν πολύ μελαγχολικοί ενώ ο Δούκας του Σάσεξ ήταν αρκετά καταβεβλημένος.

Χθες, η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε το τελευταίο της ταξίδι από τη Σκωτία στο Λονδίνο. Η σορός της μεταφέρθηκε με αεροσκάφος της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, συνοδευόμενη από την πριγκίπισσα Άννα. Η σορός της μεταφέρθηκε στο Bow Room στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου η μονάρχης παρέθετε δείπνα για άλλους βασιλείς και ηγέτες κρατών.

Σήμερα, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, η σορός της βασίλισσας θα μεταφερθεί στο Westminster Hall, όπου θα παραμείνει για ακόμη τέσσερις ημέρες.

Η σορός θα μεταφερθεί από το Μπάκιγχαμ, στις 2.22 το μεσημέρι (ώρα Αγγλίας) και θα την ακολουθήσουν ο βασιλιάς Κάρολος και άλλα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ