Πρεμιέρα έκανε το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix με τίτλο «Harry & Meghan» και όπως είναι αναμενόμενο το Twitter πήρε φωτιά από τους χρήστες της πλατφόρμας που το παρακολούθησαν. Χθες, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησαν τα τρία πρώτα επεισόδια, ενώ τα επόμενα θα προβληθούν στις 15 Δεκεμβρίου.

Ανάμεσα στα ατελείωτα σχόλια που αναρτήθηκαν Twitter, αρκετοί χρήστες επαίνεσαν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ για την απόφασή τους να γυρίσουν το ντοκιμαντέρ που έχει φέρει ξανά την βρετανική βασιλική οικογένεια στο προσκήνιο. Υπήρχαν όμως και εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά το νέο εγχείρημα του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, «Όχι για μένα. Είναι εντελώς αδιάφορο!», «Δύο λέξεις που θα ήθελα να μην ξανακούσω ποτέ ξανά… Χάρι και Μέγκαν», έγραφαν κάποιοι από τους επικριτές του ντοκιμαντέρ.

Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ: Πώς υποδέχτηκαν οι θαυμαστές τους το νέο τους ντοκιμαντέρ στο Netflix;

Φυσικά, υπήρχαν και εκείνοι που λάτρεψαν το «Harry & Meghan»: «Λοιπόν, έχω παρακολουθήσει τα πρώτα 3 επεισόδια του #HarryandMeghan και τα λατρεύω και τα δύο!!», «Μέχρι στιγμής κατάφερα να δω μόνο περίπου 45 λεπτά και είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Πολύ καλά έκαναν που είπαν τη δική τους ιστορία», «Τα παρακολούθησα όλα τα επεισόδια. Συγκινήθηκα. Είμαι τόσο περήφανος για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν. Δεν υπάρχουν λόγια για τα συναισθήματά μου. Χαίρομαι που ο Χάρι βρήκε την αδελφή ψυχή του και ζουν μια ευτυχισμένη ζωή με όμορφα παιδιά και είναι ελεύθεροι ως ένα βαθμό».

Ένας τέταρτος χρήστης συμφώνησε: “Χαίρομαι που ο Χάρι και η Μέγκαν λένε την αλήθεια τους αυτή τη στιγμή! Είναι η ιστορία τους. #HarryandMeghanNetflix.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ