Μόλις πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι μικρή κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ, Λίλιμπετ, βαφτίστηκε στις 3 Μαρτίου υπό άκρα μυστικότητα στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο.

Δεν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από τη βάπτιση, αφού σκοπός του Χάρι και της Μέγκαν είναι να προστατεύσουν τη Λίλιμπετ και τον Άρτσι, από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν έχουν δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την ιδιαίτερη μέρα της κόρης τους, αλλά η Λίλιμπετ είναι πιθανό να έχει χάσει μια βασιλική παράδοση της βάπτισης.

Ο λόγος που η Λίλιμπετ δε φόρεσε το παραδοσιακό φόρεμα «Honiton» στη βάφτισή της

Για περισσότερα από εκατό χρόνια, τα μωρά της βασιλικής οικογένειας φορούσαν το φόρεμα Honiton στη βάστισή τους. Ένα αντίγραφο του αρχικού φορέματος του 1841 κατασκευάστηκε το 2004.Τα παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας αλλά και ο Άρτσι το έχουν φορέσει.

Η βασιλική οικογένεια έχει παράδοση να βαφτίζει τα μωρά της σε πολύ μικρή ηλικία, συνήθως κάτω των έξι μηνών. Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ βάφτισαν τον πρίγκιπα Τζορτζ σε ηλικία τριών μηνών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ δύο μηνών και τον πρίγκιπα Λούις σε ηλικία τριών μηνών. Ο Άρτσι ήταν επίσης μόλις τριών μηνών στη βάπτισή του.

Εικάζεται ότι είναι απίθανο η Λίλιμπετ να φόρεσε το συγκεκριμένο φόρεμα, αφού είναι δύσκολο το ρουζαλάκι να στάλθηκε από τη Μεγάλη Βρετανία στις ΗΠΑ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ