«Απογειώθηκε» το επίσημο account του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, μετά την ανακοίνωσή της παραίτησης τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Όπως αναφέρεται στα διεθνή Μέσα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν κέρδισαν χιλιάδες followers μέσα σε λίγες εβδομάδες από την παραίτησή τους. Σήμερα, το account Sussex Royal μετράει 11 εκατομμύρια followers ενώ τον ίδιο περίπου αριθμό διαδικτυακών ακολούθων, μετρούν και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν Μίντλετον στον δικό τους επίσημο λογαριασμό Kensington Royal. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο επίσημος λογαριασμός του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, άνοιξε το 2015 ενώ του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, άνοιξε τον Απρίλιο του 2019.

 

Ο επίσημος λογαριασμός του Χάρι και της Μέγκαν στο Instagram

 

Αρχικά, στον Kensingtonroyal, στον account του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κάθριν Μίντλετον εμφανίζονταν φωτογραφίες από τις επίσημες εμφανίσεις τους και τις σημαντικές στιγμές της ζωής τους, που ανήκαν σε βασιλικούς φωτογράφους. Τα τελευταία όμως χρόνια, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν αναρτούν και φωτογραφίες δικές τους, πολλές από τις οποίες απεικονίζουν τα παιδιά τους, δηλαδή στιγμιότυπα με πιο προσωπικό τόνο.

 

O λογαριασμός του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κάθριν Μίντλετον στο Instagram

Στην ίδια λογική κινούνται και ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ που ξεκινούν τη ζωή τους στον Καναδά. Στον λογαριασμό τους, Sussexroyal, αναρτούν αδημοσιεύτα στιγμιότυπα και μέσα από τα social media θέλουν να υπογραμμίζουν τις φιλανθρωπικές δράσεις τους. Επίσης, μία φορά τον μήνα, μέσα από το Instagram, εστιάζουν σε ένα θέμα ή ένα κοινωνικό ζήτημα που τους αφορά. Όταν μάλιστα, άνοιξε η σελίδα Sussex Royal, πολλοί πίστεψαν ότι την ανέλαβε προσωπικά η Μέγκαν Μαρκλ. Η Δούκισσα του Σάσεξ πριν ακόμα γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι, το διάστημα που ασχολούνταν με την υποκριτική, διατηρούσε και προσωπικούς λογαριασμούς στα social media αλλά και το δικό της blog «The Tig».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ