Στιγμές από την καθημερινότητα τους και την οικογενειακή ζωή μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον 3χρονο Άρτσι και την 1,5 έτους Λίλιμπετ, μοιράστηκαν ο Χάρι και η Μέγκαν στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix.

Πρίγκιπας Χάρι: Σε ποιον πιστεύει ότι μοιάζει η κόρη του Λίλιμπετ;

Σε ένα από τα επεισόδια, ο Δούκας του Σάσεξ αποκαλύπτει σε ποιο μέλος της οικογένειας μοιάζει η κόρη του, Λίλιμπετ. Ο πρίγκιπας Χάρι πιστεύει ότι μοιάζει στην αείμνηστη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα. «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή βλέπω τη σύζυγό μου στον Άρτσι και βλέπω πολύ τη μητέρα μου στη Λίλι. Είναι πολύ Σπένσερ. Έχει τα ίδια μπλε μάτια», είπε ο πρίγκιπας Χάρι. «Μπλε αλλά μπλε μάτια», πρόσθεσε η Μέγκαν.

Τότε ο Χάρι συνέχισε λέγοντας: «Έχει και αυτά τα χρυσοκόκκινα μαλλιά».

Η Λίλιμπετ- Νταϊάνα γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου του 2021 στο μαιευτήριο Santa Barbara Cottage Hospital στην Καλιφόρνια. Η ανακοίνωση της γέννησής της αλλά και του ονόματος της ανακοινώθηκαν από το ζευγάρι, δύο ημέρες αργότερα. Τα πρώτα της γενέθλια η μικρούλα τα γιόρτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ. Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που συνάντησε από κοντά την προγιαγιά της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ