Γνωστή ως «η δεύτερη οικογένειά της», η βασιλική ομάδα των corgi σκυλιών της 96χρονης απολάμβανε διαχρονικά μια ζωή πολυτέλειας στο Παλάτι.

Τα χαϊδεμένα κατοικίδια της βασίλισσας που την συνόδευαν παντού τρέφονται με πλούσια σπιτικά μαγειρεμένα γεύματα που ετοιμάζει ένας βασιλικός σεφ. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με το βρετανικό HELLO!, ο επί 11 χρόνια πρώην βασιλικός σεφ Ντάρεν ΜακΓκρέιντι έδωσε λεπτομέρειες για τα corgi.

Πλέον, μετά το θάνατο της βασίλισσας τα πολυαγαπημένα σκυλάκια της έχουν νέο σπίτι. Τα δύο σκυλιά της αείμνηστης μονάρχη ζουν τώρα με τον Δούκα και τη Δούκισσα της Υόρκης – τον Πρίγκιπα Άντριου και τη Σάρα Φέργκιουσον σύμφωνα με τα όσα επιβεβαίωσε στο PEOPLE μια πηγή κοντά στον Δούκα.

Τα corgis θα επιστρέψουν για να ζήσουν στο Royal Lodge με τον Δούκα και τη Δούκισσα. Ήταν η Δούκισσα που βρήκε τα κουτάβια, τα οποία δόθηκαν ως δώρο στην Αυτή Μεγαλειότητα από τον Δούκα“, ανέφερε ο royal expert.

Παρά το διαζύγιο τους 1996, ο πρίγκιπας Άντριου και η Σάρα Φέργκιουσον διατηρούν φιλικές σχέσεις και εξακολουθούν να ζουν μαζί στο οικογενειακό τους σπίτι, Royal Lodge, στο Windsor. Άλλωστε η Σάρα Φέργκιουσον «είχε δεθεί με την βασίλισσα Ελισάβετ και μαζί πραγματοποιούσαν περιπάτους με τους σκύλους τους ακόμη και μετά το διαζύγιό της από τον γιο της βασίλισσας».

Αφού απέκτησε το πρώτο της corgi το 1933 ως δώρο από τον πατέρα της, η βασίλισσα Ελισάβετ έγινε “σκυλομαμά” και δημιούργησε ακόμα και επιμειξίες ανάμεσα σε corgi και dachshund-corgi γνωστά ως “dorgis”. Η μονάρχης επέλεξε να σταματήσει να φροντίζει corgis στα μέσα της δεκαετίας του 2010, επειδή δεν ήθελε να αφήσει πίσω κανένα σκύλο όταν πέθανε.

Το 2021, ωστόσο, καλωσόρισε νέες προσθήκες στην ομάδα των σκυλιών της αφού έλαβε δύο κουτάβια τον Μάρτιο του 2021, από τον πρίγκιπα Άντριου λίγο πριν το θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ