Ο βασιλιάς Κάρολος μπορεί να χαρακτηρίζεται από αυστηρό προφίλ λόγω της θέσης του, όμως στην καθημερινότητα είναι ένας τρυφερός παππούς. Ο μεγαλύτερος γιος του, πρίγκιπας Γουίλιαμ, τον είχε περιγράψει στο παρελθόν ως «λαμπρό» στον οικογενειακό του ρόλο και είναι σαφές ότι ο Κάρολος παίρνει πολύ σοβαρά τη δουλειά του ως παππούς.

Ο Κάρολος έχει τρία εγγόνια από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και δύο από τον Χάρι, με τη Λίλιμπετ να είναι το πιο μικρό μέλος της οικογένειας. Ο βασιλιάς Κάρολος μίλησε για τη χαρά του που έγινε ξανά παππούς, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Cowley, μόλις λίγες μέρες αργότερα από τον ερχομό της μικρής, λέγοντας: «Η ανάπτυξη τεχνολογίας, όπως τα ηλεκτρικά οχήματα ή το πράσινο υδρογόνο για τις βαριές μεταφορές, είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία του κόσμου μας για τις μελλοντικές γενιές, κάτι που γνωρίζω πάρα πολύ σήμερα, αφού πρόσφατα έγινα παππούς για πέμπτη φορά».

Την ίδια στιγμή, κανείς δεν ξεχνά τη φωτογραφία που είχε μοιραστεί με τον Λούις αλλά και πολλά ακόμη στιγμιότυπα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Βασιλιάς Κάρολος – Στιγμιότυπο από το BBC

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ