Κατά τη διάρκεια μιας δεξίωσης με τον Ολυμπιονίκη Τομ Ντέιλι, ο βασιλιάς Κάρολος αποκάλυψε τη τι δεν κληρονόμησε από τη μητέρα του, τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Ο Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα, βρέθηκαν σε μια δεξίωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, με τον Tom Daley να δίνει το «παρών»

Στην εκδήλωση, ο Ολυμπιονίκης Tom Daley, ο οποίος έχει μεγάλο ταλέντο στις καταδύσεις και την κολύμβηση, μίλησε στον βασιλιά, με τον συνεργάτη του Matty Lee να δηλώνει: «Μιλούσαμε για το πώς μπορείς να κάνεις μια βουτιά και τού είπα, αν την κάνουμε λάθος, μπορεί να πονέσει πολύ».

Τότε, ο βασιλιάς Κάρολος εξέφρασε τον ενθουσιασμό και την απορια του, ενώ δήλωσε: «Δεν ξέρω πώς το κάνεις».

Tom Daley
Ο βασιλιάς Κάρολος παραδέχτηκε, λοιπόν, ότι δεν είναι και τόσο καλός στις καταδύσεις, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία ήταν πολύ ικανή κολυμβήτρια. Μάλιστα, η μονάρχης είχε δείξει το ταλέντο της στην κολύμβηση από πολύ νωρίς -10 χρόνων-, και έχει άβει και μετάλλιο.

Μπορεί, ο βασιλιάς Κάρολος να μην έχει το χάρισμα της βασίλισσας Ελισάββετ, ωστόσο είναι γωνστό ότι κι εκείνος κολυμπά αρκετά καλά, ενώ στην κατοικία του στο Γκλουστερσαιρ έχει πισίνα.

βασιλιάς Κάρολος

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ