Ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να ταξιδέψει στον Καναδά, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους, Άρτσι.

Ο δούκας του Σάσεξ έφτασε στον Καναδά προκειμένου να ξεκινήσει τη νέα ζωή τους, με την οικογένειά του. Ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε, πριν από περίπου δύο εβδομάδες, να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα και να ζήσει μία νέα και ανεξάρτητη ζωή.

Ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Λονδίνου, όπου επιβιβάστηκε σε πτήση της British Airways, αφού δεν πέταξε με κάποιο ιδιωτικό αεροπλάνο. Ο Δούκας του Σάσεξ αποφάσισε να φύγει από το Λονδίνο, μετά και από την απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία τους αφαιρεί τους βασιλικούς τίτλους.

Το ζευγάρι θα μοιράσει τη ζωή τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής, επιθυμώντας τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν, να περάσουν σιγά σιγά στην ανεξάρτητη ζωή τους.

Όπως ανέφερε σε πρόσφατη ομιλία του ο πρίγκιπας Χάρι “”Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι το σπίτι μου και ένα μέρος που μου αρέσει και αγαπώ. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.” Συμπληρώνοντας “Έχω μεγαλώσει, αισθάνομαι υποστήριξη από τόσους πολλούς από εσάς. Θα ήθελα να βρω την αγάπη και την ευτυχία που ήλπιζα σε όλη μου τη ζωή.”

«Θα έχω πάντα το μέγιστο σεβασμό για τη γιαγιά μου, τον αρχηγό μου, και είμαι απίστευτα ευγνώμων για εκείνη και την υπόλοιπη οικογένειά μου, για την υποστήριξη που έδειξαν στην οικογένειά μου και σε μένα τους τελευταίους μήνες. Θα συνεχίσω να είμαι ο ίδιος άνθρωπος που αγαπά τη χώρα του και αφιερώνει τη ζωή του στην υποστήριξη των προβλημάτων, των φιλανθρωπικών και στρατιωτικών κοινοτήτων που είναι τόσο σπουδαίες για μένα.»

“Όλα αυτά μαζί μου έδωσαν μία ουσιαστική εκπαίδευση για τη ζωή. Και αυτός ο ρόλος ήταν που μου δίδαξε περισσότερο το τι είναι σωστό και δίκαιο από ότι θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ. Κάνουμε ένα άλμα πίστης – ευχαριστώ που μου δώσατε το θάρρος να κάνω αυτό το επόμενο βήμα”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ