Όπως περιγράφει ο πρίγκιπας Χάρι στη βιογραφία του, γνώρισε μια γυναίκα στα 17 του χρόνια, η οποία ήταν μεγαλύτερή του.

Το 2001 ο Χάρι ήταν ακόμη μαθητής στο Κολέγιο του Ιτον στο Γουίνδσορ, όταν ο Μάρκο, ένας εκ των σωματοφυλάκων της βασιλικής οικογένειας, τον επισκέφθηκε. Κατά την επίσκεψή του, αναφέρει πως υποπτευόταν ότι ο Μάρκο είχε… γνώση του one-night stand που είχε κάνει και ήθελε να μάθει αν ισχύει.

Στη διάρκεια γεύματος σε μία καφετέρια στο κέντρο της πόλης, ο σωματοφύλακας λέει πως τον είχαν στείλει για να «μάθει την αλήθεια».

«Φανταζόμουν ότι αναφερόταν στο ότι έχασα την παρθενιά μου, ένα ντροπιαστικό επεισόδιο με μία μεγαλύτερη γυναίκα σε ηλικία, στην οποία άρεσαν οι ”μάτσο” άνδρες, και η οποία μου φέρθηκε σαν έναν νεαρό επιβήτορα. Την καβάλησα γρήγορα κι αυτή με χαστούκισε στον κ@@ο και με έστειλε μακριά. Το λάθος μου ήταν ότι επέτρεψα να γίνει ό,τι έγινε, σε χωράφι πίσω από μία πολυσύχναστη παμπ. Σίγουρα κάποιος θα μας είχε δει», περιγράφει.


Μόνο που τελικά ο Μάρκο δεν πήγε να τον ρωτήσει γι’ αυτό, αλλά για το αν ήταν αλήθεια ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, όπως είχε φτάσει στα αυτιά του πρίγκιπα -τότε- Κάρολου, κάτι το οποίο ο Χάρι αρνήθηκε τότε.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η 50χρονη σήμερα Κάθριν Ομάνεϊ, η οποία συμμετείχε σε εκπομπές ριάλιτι, έχει ισχυριστεί πως όταν ήταν 34 ετών και ο Χάρι 21 είχαν μια σχέση που κράτησε δύο μήνες. Η γνωριμία τους είχε γίνει σε ένα μπαρ…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ