Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετά την παραίτηση από τα βασιλικά τους καθήκοντα μετεγκαταστάθηκαν στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών και μένουν προσωρινά στο σπίτι που ανήκε στον ηθοποιόΤάιλερ Πέρι στο Beverly Ridge Estate με τον γιο τους Άρτσι. Μία παλιότερη ανάρτηση του Τάιλερ αποκαλύπτει πως ακριβώς είναι το παιδικό δωμάτιο που σήμερα είναι του του μικρού Άρτσι που παλιότερα ανήκε στον δικό του γιο, Αμάν.

Όλο το δωμάτιο ήταν διακοσμημένο με λευκές και μπλε γκρι αποχρώσεις ενώ έχει λευκούς τοίχους και σκούρο καφέ δρύινο ξύλινο πάτωμα. Υπήρχε στρωμένο ένα χαλί με γεωμετρικά μοτίβα στο πάτωμα ενώ όλα τα έπιπλα ήταν λευκά, συμπεριλαμβανομένης και της ξύλινης κούνιας, της πολυθρόνας και του τραπέζιού δίπλα στην πολυθρόνα. Ο Τάιλερ αναρτώντας τη φωτογραφία με το παιδικό δωμάτιο του γιου του, είχε γράχει στο Instagram: «Έχω ταξιδέψει όλο στον κόσμο προσπαθώντας να βρω την γαλήνη που νιώθω όταν κρατάω τον γιο μου που κοιμάται στην αγκαλιά μου. Σε ευχαριστώ Θεέ μου! Αμήν για τον Αμάν. Είναι όμορφος!».

Εκτός από το παιδικό δωμάτιο, ο Τάιλερ είχε αποκαλύψει και διάφορες άλλες γωνιές του σπιτιού κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί. Κάθε δωμάτιο έχει ψηλά ταβάνια και το σκούρο ξύλινο πάτωμα που υπάρχει στο παιδικό δωμάτιο συνεχίζει σε ολόκληρο το σπίτι. Στο σαλόνι, υπήρχε ένα μαύρο πιάνο, ένας τεράστιος πολυέλαιος και ένας πράσινος καναπές με δύο ξύλινα πλαϊνά τραπέζια ενώ στην τραπεζαρία υπάρχει ένα παραδοσιακό λευκό τζάκι.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ