Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι, με αφορμή την Ημέρα Μνήμης στην Αγγλία στις 11 Νοεμβρίου, μοιράστηκαν μία συγκινητική φωτογραφία. Μέσα από τον ιστότοπο της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Archewell, το ζευγάρι δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο.

Σε αυτό φαίνονται να βρίσκονται απέναντι σε στρατιωτικούς, οι οποίοι κρατούν σημαίες. Η φωτογραφία είναι από τους περσινούς Αγώνες Invictus στη Χάγη, αγώνες που καθιερώθηκαν για τους τραυματίες στρατιώτες.

«Αυτή την ημέρα, τιμούμε τους στρατιώτες σε όλο τον κόσμο. Αυτοί οι γενναίοι άνδρες και γυναίκες, καθώς και οι οικογένειές τους, έχουν κάνει τεράστιες θυσίες για το καθήκον. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τόσους πολλούς οργανισμούς που υποστηρίζουν οικογένειες βετεράνων και στρατιωτικών. Σήμερα και κάθε μέρα, σας ευχαριστούμε για την υπηρεσία σας», ήταν το μήνυμα της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι που συνόδεψε την εν λόγω φωτογραφία.

Μέγκαν Μαρκλ & Πρίγκιπας Χάρι
Ο Χάρι και η Μέγκαν τίμησαν, επίσης, τη σημαντική περίσταση κλείνοντας το γραφείο τους. «Για τον εορτασμό της Ημέρας, το γραφείο μας είναι κλειστό την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου», αναφερόταν στο μήνυμα.

Η στρατιωτική αργία της Ημέρας Μνήμης έχει ξεχωριστή σημασία για τον πρίγκιπα Χάρι καθώς υπηρέτησε ως Λοχαγός στον Βρετανικό Στρατό. Κατά τη διάρκεια της δεκαετούς υπηρεσίας του, πραγματοποίησε δύο περιοδείες πρώτης γραμμής στο Αφγανιστάν.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ