Την πρώτη τους εμφάνιση πραγματοποίησαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μετά την ανακοίνωση ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Η Μέγκαν που διανύει τη νέα εγκυμοσύνη της μαζί με το σύζυγό της, εμφανίστηκαν σε μια εκδήλωση για την προώθηση του Spotify που μεταδόθηκε ζωντανά, με τον τίτλο «Spotify Stream On».

Το ζευγάρι βρισκόταν στο σαλόνι του υπερπολυτελούς σπιτιού του και η Μέγκαν μαγνήτισε για ακόμα μία φορά όλα τα βλέμματα με την εμφάνισή της. Επέλεξε να φορέσει μία Oscar de la Renta δημιουργία, που ανήκει στη σειρά για εγκύους, αξίας 3.490 δολαρίων. Το υπέροχο μίντι φόρεμα ήταν σε Α γραμμή και κεντημένο με λεμόνια και λεμονανθούς.

Η «πριγκιπική» εμφάνιση της Μέγκαν έγινε λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του παλατιού του Μπάκιγχαμ σύμφωνα με την οποία ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα επιστρέψουν ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η ανακοίνωση του Παλατιού

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επιβεβαιώνουν στην Αυτού Μεγαλειότητα της Βασίλισσας ότι δεν θα επιστρέψουν ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μετά από συνομιλίες με τον Δούκα, η Βασίλισσα έγραψε ότι όταν απομακρυνόμαστε από το έργο της βασιλικής οικογένειας, δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε τις ευθύνες και τα καθήκοντα που έρχονται με μια ζωή δημόσιας υπηρεσίας. Έτσι, λοιπόν, τα επίτιμα στρατιωτικά ραντεβού και οι υποχρεώσεις που μέχρι πρότινος ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ διεκπεραίωναν, θα επιστρέψουν στη Βασίλισσα Ελισάβετ μέχρι να αναδιανεμηθούν μεταξύ των εργαζομένων μελών της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, ενώ όλοι λυπούνται για την απόφασή τους, ο Δούκας και η Δούκισσα παραμένουν πολύ αγαπημένα μέλη της βασιλικής οικογένειας».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ