Η Meghan Markle προσπαθεί να εμποδίσει την ετεροθαλή αδερφή της και τον πατέρα Thomas Markle να καθαιρέσουν τον σύζυγό της Πρίγκιπα Χάρι με αγωγή της για συκοφαντική δυσφήμιση. Η Samantha Markle μηνύει τη Meghan για τη διαβόητη πλέον συνέντευξή της με την Όπρα τον Μάρτιο του 2021, καθώς και για το υλικό που δημοσιεύτηκε στη βιογραφία «Finding Freedom».

Οι δικηγόροι της Σαμάνθα είχαν επιβεβαιώσει ότι θέλουν να καθαιρέσουν τον Τόμας μεταξύ 5 και 21 Οκτωβρίου και επίσης επιθυμούν να καθαιρέσουν τον Πρίγκιπα Χάρι και την Όπρα για την κατάθεσή τους, σύμφωνα με το Newsweek. Ωστόσο, η νομική ομάδα της Meghan αντεπιτέθηκε και ζήτησαν από έναν δικαστή να σταματήσει τη διαδικασία συλλογής και αποδέσμευσης αποδεικτικών στοιχείων έως ότου εκδοθεί απόφαση σχετικά με το εάν η αγωγή πρέπει να απορριφθεί πλήρως.

Μέγκαν Μαρκλ

«Μια κατάθεση του κ. Markle σε αυτή τη συγκυρία θα ήταν ένα περιττό θέαμα και σπατάλη χρόνου, χρημάτων και ημερών», ανέφερε η κατάθεσή τους. «Δεν θα πρέπει να επιτραπεί στη Samantha Markle να αναγκάσει τη Meghan και, ενδεχομένως, πολλά μη συμβαλλόμενα εμπλεκόμενα μέρη να αφιερώσουν σημαντικούς πόρους σε ξένες ανακαλύψεις, ενώ εκκρεμεί μια αξιόλογη πρόταση που θα μπορούσε να διαθέσει ολόκληρη την υπόθεση».

Τόμας Μαρκλ

«Όπως συζητείται παρακάτω, η ανακάλυψη σε αυτήν την υπόθεση θα πρέπει να ανασταλεί εν αναμονή της επίλυσης της πρότασης απόρριψης επειδή η πρόταση είναι σαφώς αξιόλογη και θα διευθετήσει την υπόθεση. Μια σύντομη ανακάλυψη δεν θα επηρεάσει ή βλάψει τη Samantha Markle και η ανακάλυψη θα βλάψει τη Meghan, το Δικαστήριο και τα συμφέροντα που προστατεύονται από την Πρώτη Τροποποίηση», συμπλήρωσαν.

Σαμάνθα Μαρκλ

«Εκτός από τα εμπλεκόμενα μέρη, η Σαμάνθα αναγνώρισε 19 μάρτυρες που δεν συμμετείχαν, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Χάρι, της μητέρας της Meghan, της Oprah Winfrey και αρκετών δημοσιογράφων/προσωπικοτήτων των μέσων ενημέρωσης που διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, και των συγγραφέων του “Finding Freedom”».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ