Η σχέση της Meghan Markle και της Kate Middleton βελτιώνεται, αποκάλυψε μια πηγή στο Us Weekly.

“Η Μeghan και η Kate τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους και μιλούν πολύ πιο συχνά. Η σχέση τους δεν ήταν ποτέ τόσο στενή και τώρα οι δυο τους είναι πιο κοντά από ποτέ, δουλεύοντας τη σχέση τους για το καλό της οικογένειας”.

Getty Images/Ideal Image

Το Μάρτιο, η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry, παραχώρησαν μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Oprah Winfrey, στην οποία έδωσαν το φως της δημοσιότητας, μερικές “σκοτεινές” πτυχές της βασιλικής οικογένειας. Ανάμεσα σε αυτά που ανέφερε η Δούκισσα του Sussex, ήταν ότι η Κate Middleton την έκανε να κλάψει πριν το γάμο της με τον Πρίγκιπα Harry.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τις δύο Δούκισσες να έχουν πλέον συχνή επικοινωνία όλο και πληθαίνουν. Ακριβώς μετά τη γέννηση της κόρης της Meghan Markle, Lilibet, μια πηγή αποκάλυψε στο Us Weekly: “Oι εντάσεις μεταξύ των δυο τους έχουν μειωθεί. Η Kate, έστειλε στην Meghan και ένα δώρο για το μωρό. Ανταλάσσουν καθημερινά μηνύματα, από τότε που γεννήθηκε η Lilibet”.

Getty Images/Ideal Image

“H Kate Middleton, προσπαθεί να επικοινωνεί συνέχεια με την Meghan, ειδικά από τότε που γεννήθηκε η Lilibet. Της στέλνει μηνύματα και δώρα και χτίζουν τη σχέση τους από την αρχή”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ