Τα τέσσερα παιδιά της βασίλισσας Ελισάβετ, ο βασιλιάς Κάρολος, η πριγκίπισσα Άννα, ο πρίγκιπας Άντριου και ο πρίγκιπας Έντυαρντ συμμετείχαν στην αγρυπνία που πραγματοποιήθηκε στις 16/9 για να τιμήσουν την μονάρχη στο Αβαείο του Westminister και στάθηκαν δίπλα στο φέρετρο σε μια στιγμή γεμάτη συγκίνηση.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας παρέμειναν μαζί στο Westminster Hall για 10 λεπτά καθώς φρουρούσαν το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ το βράδυ της Παρασκευής. Ο Κάρολος στεκόταν στο πάνω μέρος του φέρετρου της αείμνηστης βασίλισσας, ο Άντριου στα πόδια και η Άννα και ο Έντουαρντ στα πλάγια. Μάλιστα, οι άντρες φορούσαν στρατιωτική στολή, ενώ η Άννα την επίσημη ενδυμασία royals και blues.

Η πριγκίπισσα Άννα συνοδευόταν από τον σύζυγό της Sir Τιμ Λόρενς, ενώ η κόμισσα του Γουέσεξ ήταν παρούσα για να υποστηρίξει τον σύζυγό της, πρίγκιπα Έντουαρντ. Παρόντες ήταν επίσης η πριγκίπισσα Βεατρίκη, ο Εντοάρντο Μαπέλι Μόζι, η πριγκίπισσα Ευγενία, ο Jack Brooksbank, η Λαίδη Λουίζ Γουίνδσορ, ο Τζέιμς, ο Βίσκουντ Σεβέρν, ο Πίτερ Φίλιπς, η Ζάρα Τίνταλ και ο Μάικ Τίνταλ μαζί με τις κόρες τους Μία και Λένα, ο δούκας και η δούκισσα του Gloucester, ο δούκας του Κεντ, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα Μιχαήλ του Κεντ, η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα και η Λαίδη Όγκιλβι.

Ακόμα, υπήρχε μια μερίδα κόσμου που παρακολούθησαν τη συγκλονιστική στιγμή καθώς περνούσαν για να αποτίσουν τα σέβη τους στην Αυτή Μεγαλειότητα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ τιμάται στην πολιτεία από την Τετάρτη και χιλιάδες μέλη του κοινού κατευθύνθηκαν στο Λονδίνο για να δουν το φέρετρο, περιμένοντας σε ουρά για ώρες. Τα τέσσερα μέλη της βασιλικής οικογένειας είχαν προηγουμένως περιβάλλει το φέρετρο της μητέρας τους, όταν κείτονταν στον καθεδρικό ναό του St Giles τη Δευτέρα.

Η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, και η Κόμισσα του Γουέσεξ από την άλλη κάθισαν σε καθίσματα απέναντι από το φέρετρο. Σήμερα, όμως, αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα αγρυπνία, με όλα τα εγγόνια της βασίλισσας να συμμετέχουν.

Η πρισγκίπισσα Άννα με το κεφάλι σκυμένο

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα σταθεί στην κεφαλή του φέρετρου και μαζί με τον αδερφό Πρίγκιπα Χάρι και τα ξαδέρφια τους, την πριγκίπισσα Βεατρίκη, την πριγκίπισσα Ευγενία, τη Ζάρα Τίνταλ, τη Λαίδη Λουίζ Γουίνδσορ και τον Τζέιμς, τον Σεβέρν.

Ο Χάρι θα έχει τη δυνατότητα να φορέσει τη στρατιωτική του στολή, κάτι που δεν του επιτρεπόταν να κάνει κατά τη διάρκεια της πομπής της βασίλισσας την Τετάρτη, ενώ βασιλικές πηγές επιβεβαίωσαν ότι η απόφαση να επιτραπεί στον Χάρι να φορέσει τη στολή του πάρθηκε από τον πατέρατου, Κάρολο.

Πριγκίπισσα Άννα: Η αποκάλυψη για τις τελευταίες 24 ώρες που πέρασε με την μητέρα της βασίλισσα Ελισάβετ

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ