Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν Μίντλετον αποφάσισαν να φύγουν μακρυά από το παλάτι για κάποιες μέρες καθώς ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte δεν θα έχουν σχολείο, οπότε ήταν μία καλή ευκαιρία να κάνουν μία εξόρμηση.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge βρίσκονται στην εξοχική τους κατοικία στο βασιλικό Ανμερ Χολ στο Νόρφολκ. Μάλιστα, χθες το πρωί κάτοικοι της περιοχής εντόπισαν την Κάθριν να ψωνίζει μαζί με τα παιδιά της στο Sainsbury’s, μία κίνηση που αποδεικνύει ότι θα μείνουν εκεί για κάποιες μέρες.

Είναι μία καλή ευκαιρία για τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte να περάσουν λίγο περισσότερο χρόνο με τον μικρό τους αδερφό, πρίγκιπα Louis, καθώς δεν θα έχουν υποχρεώσεις για το σχολείο τους.

Το παλάτι στο βασιλικό Ανμερ Χολ στο Νόρφολκ είναι μία κατοικία που αγαπούν πολύ τα παιδιά και απολαμβάνουν να πηγαίνουν εκεί καθώς λατρεύουν τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού και την ελευθερία που τους δίνεται. Επίσης η Κάθριν έχει δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις τους ότι έχουν κάποιες κοτούλες, ένα Cocker Spaniel που ονομάζεται Lupo και ένα χάμστερ που ονομάζεται Marvin.

Σε όλα τα οικογενειακά ταξίδια του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κάθριν Μίντλετον τους συνοδεύει και η βασιλική νταντά των παιδιών, η Maria Teresa Turrion Borrallo, η οποία θεωρείται μέλος της οικογένειας καθώς είναι πολύ κοντά και στα τρία παιδιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ