Σε αλλαγή προχώρησε ο ιστότοπος της βασιλικής οικογένειας και ενημερώθηκε επίσημα, ώστε να περιλαμβάνει τους βασιλικούς τίτλους των παιδιών του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, Λίλιμπετ και Άρτσι.

Η αλλαγή συνέβη το πρωί της Πέμπτης, με τις καταχωρήσεις στη σειρά διαδοχής για τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ να γράφουν πλέον Πρίγκιπας Άρτσι Χάρισον του Σάσεξ και Πριγκίπισσα Λίλιμπετ Νταϊάνα του Σάσεξ.

Η τροποποίηση αυτή έρχεται αφού η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρόγκιπας Χάρι βάφτισαν την κόρη τους, και μάλιστα χρησιμοποίηθηκε ο τίτλος της Πριγκίπισσας για πρώτη φορά όταν ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η πριγκίπισσα Λίλιμπετ Νταϊάνα βαφτίστηκε την Παρασκευή 3 Μαρτίου από τον επίσκοπο του Λος Άντζελες».

Μέχρι στιγμής εκτιμάται ότι το ζευγάρι θα χρησιμοποιήσει τους τίτλους των παιδιών του σε επίσημους χώρους και εκδηλώσεις, αλλά όχι στην καθημερινότητά τους, ενώ δεν θέλουν να αρνηθούν στα παιδιά τους το εκ γενετής τους δικαίωμα των τίτλων, αλλά να τους δώσουν την ευκαιρία να αποφασίσουν μόνατους όταν μεγαλώσουν αν θα θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τους τίτλους αυτούς.

Άρτσι

Οι κανόνες που έθεσε ο βασιλιάς Γεώργιος Ε’ το 1917 έχουν ως αποτέλεσμα ο Άρτσι και η Λίλιμπετ, ως παιδιά ενός γιου μονάρχη, να είναι αυτόματα πρίγκιπας και πριγκίπισσα.

λίλιμπετ
Λίλιμπετ

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ