Η είδηση θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρο τον κόσμο, από άκρη σε άκρη της γης. Η μακροβιότερη μονάρχης της Μεγάλης Βρετανίας φρόντισε κατά την διάρκεια της βασιλείας της να συνάψει σχέσεις με πολλές χώρες και κρατίδια όλων των ηπείρων, πραγματοποιώντας μάλιστα περιοδείες στις περισσότερες από αυτές. Το αξίωμα της αλλά και η προνοητικότητα της, οδήγησαν την βασίλισσα λίγους μήνες πριν τον θάνατό της να τακτοποιήσει οποιαδήποτε εκκρεμότητα την αφορούσε εν ζωή, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και μια μυστική επιστολή που αναμένεται να ανοιχτεί σε 60 χρόνια από σήμερα.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω μυστηριώδης επιστολή βρίσκεται κρυμμένη στο κτήριο “Queen Victoria” στο Σίδνεϊ και γράφτηκε από την Αυτού Μεγαλειότης το 1986 για να γιορτάσει την αναστήλωση του εμβληματικού κτηρίου – ένα ιστορικό μνημείο, το οποίο οικοδομήθηκε το 1898 προς τιμήν του Διαμαντένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Βικτωρίας, προγιαγιάς της Ελισάβετ. Όπως αναφέρεται, το επιβλητικό οικοδόμημα κατεδαφίστηκε το 1950 και με την ολοκλήρωση του, η βασίλισσα Ελισάβετ προχώρησε στην καταγραφή της επιστολής, το περιεχόμενo της οποίας αν και παραμένει άγνωστο προς το παρόν αλλά και για τα επόμενα χρόνια, έχει γίνει γνωστό ότι περιλαμβάνει μήνυμα προς τους Αυστραλούς κατοίκους.

Σύμφωνα με το “7News Australia”, ούτε το προσωπικό της Βασίλισσας Ελισάβετ ή ακόμα και οι πιο στενοί συγγενείς της είναι ενήμεροι για το περιεχόμενο του φακέλου, ο οποίος βρίσκεται καλά κρυμμένος μέσα σε γυάλινη θήκη, τοποθετημένη σε απαγορευμένη περιοχή στην κορυφή του κτηρίου “Queen Victoria”. Πάντως, η εντολή που έδωσε η βασίλισσα πριν από 60 χρόνια είναι ξεκάθαρη και αναφέρει λιτά τα εξής: “Σε μια ευοίωνη ημέρα της επιλογής σας το έτος 2085 μ.Χ., παρακαλώ ανοίξτε αυτόν τον φάκελο και παραδώστε το μήνυμά μου στους πολίτες του Σίδνεϊ“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ