Η αστρολόγος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Ντέμπι Φρανκ έκανε τις προβλέψεις της για τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Πρόσφατα το βασιλικό ζευγάρι μετακόμισε με τα τρία παιδιά του, στη Αδελαΐδα. Σύμφωνα με την αστρολόγο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κάθριν Μίντλετον και τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις θα μείνουν εκεί προσωρινά, καθώς άλλη προβλέπει να είναι η νέα τους κατοικία.

Η αστρολόγος είπε για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ ότι «λαχταράει να κάνει τη διαφορά» και για τη σύζυγό του ότι είναι «έτοιμη για μία αλλαγή στη ζωή της»

Οι προβλέψεις για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

«Πρόσφατα έγινε πρίγκιπας της Ουαλίας και ο Καρκίνος Γουίλιαμ τα παρασύρει όλα στο βήμα του.

Έχοντας κλείσει μόλις τα 40, αστρολογικά περνάει κρίση μέσης ηλικίας και από εδώ και στο εξής θα του προσφερθούν νέες δυνατότες και προοπτικές. Ο Γουίλιαμ λαχταρά να κάνει τη διαφορά στον κόσμο και η Νέα Σελήνη τον Οκτώβριο τον βοηθά στο όραμά του.

Στα προσωρινά του σχέδια (ειδικά εκείνα που αφορούν τα ταξίδια του) θα υπάρξει μία αναστάτωση αλλά σύντομα θα επιστρέψει η κανονικότητα στην καθημερινότητά του. Η ωριμότητά του θα φανεί στο προσκήνιο τον επόμενο χρόνο όπου θα θέσει τις βάσεις για τους στόχους που έχει για τον πλανήτη και τον κόσμο»

Πριγκίπισσα Κέιτ

Η νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι έτοιμη για μία νέα αλλαγή στη ζωή της, όπως είναι η πρόσφατη μετακόμισή της στην Αδελαΐδα. Ίσως το τωρινό σπίτι τους να είναι προσωρινό και σύντομα να μετακομίσουν ξανά, πιθανόν στο Kάστρο του Windsor. Με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ θα μείνουν ενωμένοι και θα παίρνουν κοινές πρωτοβουλίες. Στην Κάθριν ανοίγεται ένας νέος κόσμος με πολλές δυνατότητες και ανθρώπους που θα τη φωτίσουν. Το 2023 θα είναι μία χρονιά που ο κόσμος θα εκτιμήσει όσα θα προσφέρει.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ