Το 2017, ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά στη Βρετανίδα δημοσιογράφο Μπραϊόνι Γκόρντον για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε εξαιτίας του ξαφνικού θανάτου της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα. «Μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι το να χάσω τη μαμά μου στα 12 μου χρόνια και η αντίδραση μου να μπλοκάρω όλα μου τα συναισθήματα μου για τα επόμενα 20 χρόνια, είχε πολύ σοβαρή επίδραση όχι μόνο στην προσωπική μου ζωή, αλλά και στην δουλειά μου», είχε δηλώσει ο πρίγκιπας Χάρι. «Αρνιόμουν να σκεφτώ τη μητέρα μου γιατί σκεφτόμουν, πώς θα με βοηθούσε αυτό; Απλά με έκανε να λυπάμαι.” Δεν πρόκειται να τη φέρω πίσω΄’, σκεφτόμουν», πρόσθεσε. Στην ίδια συνέντευξη, ο Δούκας του Σάσεξ, παραδέχτηκε ότι κινδύνευσε να καταρρεύσει και χρειάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια ψυχολόγου. «Μετά ξεκίνησα κάποιες συζητήσεις και τότε ξαφνικά, όλο αυτό το πένθος που ποτέ δεν είχα επεξεργαστεί βγήκε στην επιφάνεια. Σκεφτόμουνα “τελικά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσω”», είχε πει ο Δούκας του Σάσεξ..

Η δημοσιογράφος Μπραϊόνι Γκόρντον σε νέα συνέντευξή της στη The Daily Telegraph, αποκάλυψε ότι η Μέγκαν Μαρκλ, που ήταν τότε σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι, τον είχε ενθαρρύνει να μιλήσει ανοιχτά για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.«Η Μέγκαν ήταν εκείνη που είχε ενθαρρύνει τον πρίγκιπα Χάρι να κάνει αυτή τη συζήτηση μαζί μου», αποκάλυψε η Γκόρντον.

Στο παρελθόν, η Δούκισσα του Σάσεξ έχει τονίσει τη μεγάλη σημασία του να εκφράζεται κανείς όταν αισθάνεται ευάλωτος, γιατί έτσι θα θεραπευτεί.. «Δεν είμαστε μηχανές για να διορθώσουμε αυτό που δεν λειτουργεί καλά. Είμαστε τραυματισμένα πλάσματα που έχουν ανάγκη να θεραπευτούν και αυτό παίρνει χρόνο!», είχε δηλώσει η Μέγκαν Μαρκλ.

Η Μέγκαν Μαρκλ σε πρόσφατη συνέντευξη της σε ντοκιμαντέρ του ITV, ξέσπασε σε δάκρυα όταν αναφέρθηκε στην προσπάθειά της να ανταπεξέλθει στις νέες προκλήσεις της ζωής της. Έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, σύζυγος και μητέρα.Ο δημοσιογράφος τότε της απηύθυνε την ερώτηση: «Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η απάντηση στην ερώτηση αν είστε καλά είναι ”όχι και τόσο καλά» και ότι κάνετε μία αληθινή προσπάθεια;». «Ναι», απάντησε η Δούκισσα του Σάσεξ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ